Conducere cu acoperiş coborât

e-class-cabrio-topdowndriving

Clasa E Cabriolet. O senzaţie de conducere fascinantă

Oferind o îmbinare unică între designul progresist, tehnologia inovatoare şi caracteristicile aerodinamice/de manevrabilitate remarcabile, modelul Clasa E Cabriolet duce stilul de conducere cu acoperișul coborât la un nou nivel. Acesta este un autovehicul cu personalitate destinat individualiştilor moderni.

Confort în aer liber
e-class-cabrio-air-comfort

Acest lucru este posibil printr-o premieră mondială. Un sistem inovator care cuprinde un deflector de aer şi un cadru special servesc la împingerea aerului deasupra compartimentului pentru pasageri. Sistemul opţional AIRCAP asigură o plimbare liniştită şi mai confortabilă în toate locurile.

Tehnologia inteligentă a Clasei E Cabriolet îl face unul dintre cele mai confortabile cabriolete. Acest lucru se întâmplă datorită aerodinamicii superbe şi unice, de care beneficiază şi pasagerii din spate, având în vedere că turbulenţele de aer şi nivelul zgomotului sunt semnificativ reduse.

Independent de condiţiile meteo
e-class-cabrio-airscarf

În mod normal, vara este singurul anotimp favorabil pentru conducerea unei decapotabile. Clasa E Cabriolet depăşeşte acest inconvenient. În timp ce sistemul AIRCAP vă protejează de fluxul de aer, sistemul AIRSCARF de încălzire la nivelul gâtului are rolul de a asigura o temperatură plăcută pentru zona capului şi a gâtului.

Sistemul inovator AIRSCARF de încălzire la nivelul gâtului, dotare opţională ...

Climatizare
e-class-cabrio-thermatic

Temperatura interioară care poate fi reglată pentru a satisface preferinţele individuale aduce sporește plăcerea de a conduce şi starea de concentrare a şoferului. La interiorul modelului Clasa E Cabriolet, temperatura poate fi reglată individual pentru două sau trei zone.

Sistemul automat de climatizare THERMATIC, dotare standard, menţine automat temperatura dorită pentru şofer şi pasagerul din faţă. Sistemul include, de asemenea, recircularea aerului, un orificiu de ventilație pentru degivrarea parbrizului şi un filtru de particule fine. Sistemul automat de climatizare THERMOTRONIC, dotare opţională, asigură un climat şi mai confortabil.