Clasa E Cabriolet

Cursă sub cerul liber

Confort seducător.
La alegere, AIRCAP (deflectorul automat de vânt) și AIRSCARF (sistemul de încălzire de la nivelul gâtului) fac în așa fel încât condusul noii Clase E Cabriolet cu plafonul coborât să fie și mai plăcut. Experiența condusului este completată de separatorul complet automat al portbagajului.

Autovehicul cu patru locuri, complet echipat

Confort unic pentru patru pasageri.
O decapotabilă care uimește atât de mult prin eleganță, încât abia așteptați să împărtășiți acest lucru și cu cei din jur. Din acest motiv, noua Clasă E Cabriolet dispune de patru scaune complet echipate, cu spațiu din plin.

Exterior

O surpriză.
Conturul sportiv, proporțiile perfecte, elemente de design tipice și expresive "power domes" și un hayon integrat, robust – noua Clasă E Cabriolet vă permite accesul către un nou limbaj al design-ului.

Interior

Urcați la bord. Dați frâu liber sentimentelor.
Materialele cu caracter exclusivist, cum ar fi pielea reflectorizantă IR în culoare bej macchiato/albastru Yacht și ornamentele cu pori deschiși fac din noua Clasă E o experiență care implică toate simțurile.

Tehnologii

4MATIC întâlnește Cabriolet.
Tracțiunea integrală permanentă 4MATIC, în combinație cu sistemul de suspensie pneumatică AIR BODY CONTROL, disponibil opțional, garantează o plăcere de neegalat a condusului și un înalt grad de gestionare a siguranței în orice anotimp.