Concepte de interior - lux și unicitate

e-class-coupe-interior-concepts

Conferiţi o notă personală variantei Coupé

Clasa E Coupé nu este un simplu autovehicul. Conceptele de design ELEGANCE şi AVANTGARDE vă permit să adaptaţi interiorul autovehiculului la stilul personal. Dotările opţionale includ tapiţerii de diferite culori şi ornamente.

ELEGANCE
e-class-coupe-ellegance

Designul interior al variantei ELEGANCE scoate în evidenţă latura elegantă a modelului sportiv Clasa E Cabriolet. Interiorul cu ornamente de aluminiu pe podea are un aspect ton în ton, iar capitonajul montanţilor A şi C şi al plafonului este din material textil de culoare deschisă.

Conceptul de culoare se continuă în postul de conducere, panoul de instrumente, volanul şi maneta schimbătorului sau a selectorului de viteze fiind evidenţiate printr-o culoare contrastantă atenuată (cu excepţia interiorului negru).

În dotarea standard puteţi opta pentru tapiţerie din material textil/piele sintetică ARTICO de culoare neagră sau gri alpaca. Dotările opționale includ tapițerie din piele sau piele nappa neagră, gri alpaca sau bej migdală.

De asemenea, sunt disponibile opţional elemente ornamentale din lemn de pin maro, lemn de nuc, lemn de pin sau lac piano negru (nu este disponibil în combinaţie cu bej migdală).

Partea superioară a panoului de instrumente poate fi personalizată suplimentar, cu piele nappa în culoarea interiorului, cu cusături vizibile.

AVANTGARDE
e-class-coupe-avantgarde

Dacă doriţi să accentuaţi latura sportivă a modelului Clasa E Coupé, puteţi opta pentru conceptul de interior AVANTGARDE: cu o tematică neagră, montantul A şi capitonajul plafonului de culoare neagră.

Pentru scaune, panourile centrale ale portierelor şi pentru elementele laterale din spate sunt disponibile patru nuanţe contrastante dintre care puteți alege, pe lângă culoarea neagră standard: combinaţia standard material textil/piele sintetică ARTICO de culoare neagră sau varianta opţională din piele pentru care puteți alege dintre culorile negru, gri alpaca, bej migdală, roşu flamenco şi bej natural. De asemenea, pielea nappa este disponibilă opţional în toate culorile.

Ornamentele din lemn de frasin de culoare maro sau lac negru piano sunt, de asemenea, disponibile opţional. Partea superioară a panoului de instrumente poate fi personalizată suplimentar, putând fi îmbrăcată în piele nappa în culoarea interiorului cu cusături decorative.