A-Класс Хэтчбек

Готов для нового поколения

Подробнее о модели Фото

Хэтчбек

Витамин В. Повышает тягу к приключениям

Подробнее о модели Фото

C-Класс Седан

Лучшее не знает альтернатив

Подробнее о модели Фото и видео

C-Класс Купе

Новый C-Class Купе. Заводит мгновенно

Подробнее о модели Фото и видео

Универсал

Разнообразен как современная жизнь

Подробнее о модели Фото и видео

CLA Купе

Неукротимый

Подробнее о модели Фото

Shooting Brake

Новый CLA Shooting Brake

Подробнее о модели Фото

CLS Купе

Неукротимый

Подробнее о модели Фото и видео

CLS Универсал

Новое поколение обретает новую форму

Подробнее о модели Фото

E-Класс Седан

Искусство интеллекта

Подробнее о модели Фото

E-Класс Купе

Интеллектуальный шедевр

Подробнее о модели Фото

Кабриолет

Интеллектуальное совершенство

Подробнее о модели Фото

Внедорожник

G-Класс. Современная классика

Подробнее о модели Фото и видео

Кабриолет

G-Класс. Возвращение легенды

Подробнее о модели Фото

GLA SUV

Свобода заразительна

Подробнее о модели Фото

GLE Купе

Новый Mercedes-Benz GLE Купе

Подробнее о модели Фото

GLE SUV

Новый Mercedes-Benz GLE SUV

Подробнее о модели Фото

GLC SUV

Новый Mercedes-Benz GLC

Подробнее о модели Фото и видео

GLC Купе

Совершенно новый GLC Coupé. Быть лучшим на любой дороге

Подробнее о модели Фото и видео

Внедорожник

Новый Mercedes-Benz GLS

Подробнее о модели Фото

S-Класс Седан

Испытайте интеллект в движении

Подробнее о модели Фото и видео

S-Класс Купе

Совершенное видение

Подробнее о модели Фото и видео

S-Класс Кабриолет

 

Подробнее о модели Фото и видео

Mercedes-Maybach

Классика будущего

Подробнее о модели

SLC Родстер

Новый Mercedes-Benz SLC

Подробнее о модели Фото

V-Класс Минивэн

Полон жизни

Подробнее о модели Фото

AMG GT Купе

Это не звезда, это комета

Подробнее о модели Фото и видео

Pachete dotări – Visele prind contur

e-class-coupe-packages

Combinare care merge până la perfecțiune

Sunteți în căutarea unei echipări ideale și a unor întâlniri? Pachetele cu echiparea exclusivă de la noua Clasă E Coupé nu lasă loc de interpretări. Sporiți performanța autovehiculului Coupé – de la idei de depozitare inteligente, până la pachete inovatoare inteligente, puteți alege tot ceea ce vi se potrivește în mod ideal.

Disponibilitatea echipamentului depinde de motor și de configurația selectată. Puteți găsi detalii în informațiile despre echipare pentru fiecare model.

Pachet Spațiu Depozitare (dotare opțională)

Pachetul pentru Spațiul de Depozitare cuprinde o mulțime de elemente utile în compartimentare, spre exemplu, suporturi duble pentru pahar în consola centrală, două plase dispuse sub pernele scaunelor din spate pentru obiectele plate, o cutie pliabilă în portbagaj și o plasă amplasată în podeaua portbagajului.

Pachet AIR-BALANCE (dotare opțională)
e-class-coupe-airbalancepackage

Experimentați cu toate simțurile dinamismul exclusivist al noii Clase E Coupé. Există mai multe parfumuri de interior, de înaltă calitate, din care puteți alege, în funcție de preferința și dispoziția personală. Mai mult, calitatea aerului poate fi îmbunătățită prin ionizare și prin filtrarea optimizată a aerului din interior și exterior.

Puteți schimba flaconul de parfum, în funcție de dispoziția de moment. Introduceți pur și simplu generatorul de parfum în torpedou și selectați apoi intensitatea dorită și durata programului respectiv. Fiecare parfum are o aromă subtilă și dispare rapid după oprirea programului. Utilizarea acestei caracteristici nu modifică mirosul din habitaclu în permanență, iar moleculele de parfum nu se depun pe suprafețele textile din mașină sau pe articolele de îmbrăcăminte ale ocupanților autovehiculului.

Un alt avantaj al pachetului AIR-BALANCE este faptul că ionizează aerul. Ionii negativi de oxigen au un efect de reîmprospătare. În același timp, este util în eliminarea anumitor viruși, bacterii și spori care se găsesc în aer. Suplimentar, un sistem de filtrare curăță aerul exterior care este atras în interiorul autovehiculului prin instalația de aer condiționat.

Parfumul de interior "Daybreak Mood", conceput special pentru Clasa E Coupé, intensifică orice deplasare. Un amestec fin de mentă, grapefruit, mandarină și lămâie stimulează simțurile și conferă o experiență olfactivă debordantă.

Pachet protecție anti-furt (dotare opțională)

O combinație între diverse caracteristici care țin de siguranță ajută la o avertizare eficientă în caz de efracțiem furt și tractare. O alarmă este declanșată în cazul unei pătrunderi neautorizate în autovehicul sau în cazul depistării unor reacții inadecvate ale autovehiculului.

Soluția pentru siguranță este cheia în sine. Sistemul este activat în mod automat prin blocarea autovehiculului. El emite un semnal vizibil și acustic, dacă se pătrunde prin efracție în autovehicul, mai precis, dacă sunt deschise o ușă, portbagajul sau capota.

Ridicarea neautorizată a autovehiculului este, de asemenea, recunoscută. Mai mult decât atât, sistemul de protecție anti-furt amplificat emite un semnal de avertizare, dacă este detectată o mișcare în habitaclul autovehiculului. Sistemul de alarmă anti-furt este decuplat imediat, în momentul în care șoferul deblochează autovehiculul cu cheia electronică.

Pachet Asistență la Conducere (dotare opțională)

Aceste sisteme auxiliare de siguranță și asistență pot degreva șoferul, pot reduce riscul unor accidente și pot optimiza protecția atât în cazul pasagerilor din autovehicul, cât și atunci când este vorba despre alți participanți la trafic. Elementul caracteristic este DRIVE PILOT, care ajută la monitorizarea vitezei și la menținerea distanței față de alte autovehicule, cât și la bracare.

DRIVE PILOT poate menține în mod automat distanța corectă între autovehiculul în cauză și cele aflate în față, la condusul în oraș, pe drumuri de țară și pe autostradă; și le poate urma la viteze de până la 210 km/h.

Active Brake Assist, cu funcția de intersecție, poate identifica autovehiculele care se deplasează mai încet, care s-au oprit și sunt staționare, dar și traficul mixt din intersecții, autovehiculele aflate la capătul coloanei în traficul congestionat, cât și pietonii aflați în zone de risc. Dacă este detectat un pericol, sistemul avertizează șoferul atât vizual, cât și auditiv. Dacă șoferul nu reacționează în vreun fel, atunci Active Brake Assist frânează autovehiculul în mod autonom. La extremitatea unei coloane de mașini, funcția de frânare în regim de urgență, pentru extremitatea coloanei, poate reduce viteza în mod automat.

Funcția Evasive Steering Assist (funcție de detectare a acțiunilor evazive) poate ajuta șoferul, în cazul în care acesta se decide să evite un pieton, într-o situație periculoasă. Dacă șoferul inițiază o manevră cu caracter evaziv, prin tragerea puternică de volan, sistemul asistă această manevră, printr-un cuplu suplimentar al direcției.

Active Lane Keeping Assist (asistentul activ la menținerea pe banda de rulare) și Active Blind Spot Assist (asistentul activ la unghi mort) furnizează asistență, în cazul în care autovehiculul se abate în mod incorect de la banda de rulare sau în cazul unui risc de coliziune cu alte autovehicule care apar la schimbarea benzilor de rulare. Intervențiile unilaterale ale sistemului de frânare pot ajuta la direcționarea autovehiculului pe banda de rulare corectă, pentru a evita producerea unui accident. Active Blind Spot Assist (asistentul activ la unghi mort) poate identifica și bicicliștii, pentru a ajuta suplimentar șoferii în traficul urban.

Pachet KEYLESS-GO (dotare opțională)
e-class-coupe-keylessgopaket

Sistemul deschide, pornește și blochează autovehiculul într-un mod confortabil – pur și simplu, prin purtarea cheii electronice. Funcția HANDS-FREE ACCESS permite o deschidere și închidere fără contact și complet automată a portbagajului.

Pachet memorie (dotare opțională)

Dacă autovehiculul este utilizat de mai multe persoane, pachetul Memory oferă un confort deosebit la utilizare. Printr-o apăsare de buton, pot fi stocate și resetate până la trei poziții diferite pentru scaunele frontale impunătoare, coloana de direcție și oglinzile exterioare.

Odată ce ați ales poziția optimă pe scaun, nu trebuie să o resetați de fiecare dată. Programele de tip Memory includ toate pozițiile de reglare, cum ar fi înălțimea scaunului și distanța față de pedale, perna și unghiul spătarului și înălțimea tetierelor. Acționarea este una intuitivă, prin intermediul comutatoarelor ergonomice dispuse în panourile de comandă ale ușilor.

Ba mai mult, pentru o vizualizare mai bună la parcarea cu spatele într-un loc de parcare, oglinda exterioară de pe partea pasagerului din față coboară automat atunci când este cuplată treapta de marșarier. Pachetul Memory include și suportul lombar cu 4 căi, reglabil individual, pentru a oferi o susținere cât mai bună a coloanei vertebrale.

Pachet Night (dotare opțională)
e-class-coupe-nightpackage

Caracteristicile în culoare neagră ale pachetului Night fac în așa fel încât exteriorul să fie și mai sportiv și expresiv. Jantele din aliaj ușor, carcasele oglinzilor exterioare și ornamentele cromate special selectate sunt toate în culoare neagră.

Funcțiile/programările în culoare negru lucios includ crestăturile grilei tip diamant, carcasele oglinzilor exterioare, banda de tip ornament, de-a lungul liniei autovehiculului și împrejurimile geamurilor, cât și ornamentul cromat de la barele de protecție spate și față.

Iar jantele din aliaj ușor lustruite, de 18 sau 19 inch, sunt vopsite tot în culoare neagră (în combinație cu AMG Line la exterior). O altă caracteristică a echipării este sticla de culoare închisă, termoizolantă, de la geamurile laterale spate și lunetă, care, în afara aspectului individual, oferă și o protecție vizuală foarte bună.

Pachet parcare (dotare opțională)
e-class-coupe-reversingcamera

Pilotul de asistență la parcare, cu PARKTRONIC Active Parking Assist (asistentul activ la parcare) facilitează identificarea și selectarea unui loc de parcare și parcarea în acest spațiu (fie în paralel cu brodura, oblic sau în locuri de parcare). Camera video de 360 de grade transmite o imagine aproape de realitate pe Media Display și îi oferă asistență șoferului la parcare și efectuarea de manevre.

Pachet Confort scaune

Diverse opțiuni de reglare mecanică și electrică, dar și suportul lombar cu 4 căi, acționat electro-pneumatic, vă permit să setați o poziție individuală, ergonomică, pe scaunul respectiv. Acest lucru amplifică gradul de confort pe scaun pentru șofer și însoțitor, în special în deplasări lungi.

Pachet oglinzi (dotare opțională)

Both exterior mirrors fold in and out electrically at the push of a button to protect the mirror housing from damage, e.g. when parking. For improved vision and visibility the exterior mirror on the driver's side and the interior mirror automatically dim continuously.

Using the vehicle menu you can determine whether the exterior mirrors should be automatically folded in when the vehicle is locked and opened out again when it is unlocked.The driver's side exterior mirror and the rear-view mirror automatically dim steplessly in accordance with the amount of ambient and dazzle light. This improves perceptual safety and manual adjustment is not required.

In addition, two light sensors in the interior mirror register ambient light and dazzle light. If the signal received by the dazzle light sensor is stronger than that of the ambient light sensor, both mirrors are dimmed by the control unit that controls both together.

Pachet Monitorizare bandă rulare (dotare opțională)

Blind Spot Assist and Active Lane Keeping Assist can warn the driver visually and audibly of vehicles in the blind spot and of inadvertent lane departures. Active Lane Keeping Assist can help to avoid collisions through brake actuations.

One of the greatest dangers in traffic is posed by vehicles in the so-called blind spot. Blind Spot Assist makes them visible through the use of radar sensors. If a vehicle is detected in the blind spot, a red triangle lights up in the exterior mirror. If the driver fails to notice the warning and nevertheless indicates to signal a lane change, the warning light starts to flash and an audible warning is sounded. The system is active at speeds between 10 and 250 km/h.

Active Lane Keeping Assist can recognise inadvertent lane departures at speeds between 60 and 200 km/h and warn the driver in time by means of steering-wheel vibrations. If the driver does not react to the warning, the system can help to return the vehicle to the correct lane by selectively braking individual wheels.

Pachet confort căldură, față (dotare opțională)

On cold days the 3-stage heating system for the driver and front passenger seats, armrests in the front doors and the centre console (in conjunction with 9G-TRONIC) will deliver feel-good warmth in a very short space of time.

The fast-response seat heating Plus function enables driver and front passenger to choose between three different heating levels for seat cushion and seat backrest (independently of one another) at the touch of a button. The buttons are in the respective door control panels.

Pachet confort căldură, față și spate (dotare opțională)

În zilele friguroase, sistemul de încălzire a scaunelor, cu reacție rapidă, pentru șofer și însoțitor și sistemul de încălzire a scaunelor din spate furnizează imediat o căldură plăcută, în funcție de solicitare. Ușa încălzită și cotierele din consola centrală (în combinație cu o cutie de viteze 9G-TRONIC) amplifică și mai mult gradul de confort.

Șoferul și pasagerii pot alege între trei trepte de încălzire diferite, printr-o simplă apăsare de buton. Butoanele pentru scaunele din față sunt amplasate în panourile de comandă ale ușilor, iar cele pentru scaunele din spate sunt amplasate în panourile laterale din spate. Încălzirea cotierei poate fi oprită prin intermediul sistemului multimedia. În acest caz, apăsarea butoanelor va activa doar funcția Plus de încălzire a scaunelor, atât pentru șofer, cât și pentru pasagerul din față/însoțitor.