A-Класс Хэтчбек

Готов для нового поколения

Подробнее о модели Фото

Хэтчбек

Витамин В. Повышает тягу к приключениям

Подробнее о модели Фото

C-Класс Седан

Лучшее не знает альтернатив

Подробнее о модели Фото и видео

C-Класс Купе

Новый C-Class Купе. Заводит мгновенно

Подробнее о модели Фото и видео

Универсал

Разнообразен как современная жизнь

Подробнее о модели Фото и видео

CLA Купе

Неукротимый

Подробнее о модели Фото

Shooting Brake

Новый CLA Shooting Brake

Подробнее о модели Фото

CLS Купе

Неукротимый

Подробнее о модели Фото и видео

CLS Универсал

Новое поколение обретает новую форму

Подробнее о модели Фото

E-Класс Седан

Искусство интеллекта

Подробнее о модели Фото

E-Класс Купе

Интеллектуальный шедевр

Подробнее о модели Фото

Кабриолет

Интеллектуальное совершенство

Подробнее о модели Фото

Внедорожник

G-Класс. Современная классика

Подробнее о модели Фото и видео

Кабриолет

G-Класс. Возвращение легенды

Подробнее о модели Фото

GLA SUV

Свобода заразительна

Подробнее о модели Фото

GLE Купе

Новый Mercedes-Benz GLE Купе

Подробнее о модели Фото

GLE SUV

Новый Mercedes-Benz GLE SUV

Подробнее о модели Фото

GLC SUV

Новый Mercedes-Benz GLC

Подробнее о модели Фото и видео

GLC Купе

Совершенно новый GLC Coupé. Быть лучшим на любой дороге

Подробнее о модели Фото и видео

Внедорожник

Новый Mercedes-Benz GLS

Подробнее о модели Фото

S-Класс Седан

Испытайте интеллект в движении

Подробнее о модели Фото и видео

S-Класс Купе

Совершенное видение

Подробнее о модели Фото и видео

S-Класс Кабриолет

 

Подробнее о модели Фото и видео

Mercedes-Maybach

Классика будущего

Подробнее о модели

SLC Родстер

Новый Mercedes-Benz SLC

Подробнее о модели Фото

V-Класс Минивэн

Полон жизни

Подробнее о модели Фото

AMG GT Купе

Это не звезда, это комета

Подробнее о модели Фото и видео

Confort interior – Mai mult decât o categorie de lux

e-class-estate-comfort-interior

Noua Clasă E T-Modell – O oază de bunăstare exclusivă

Pachetul opțional activ de scaune multicontur, cu funcția de masaj de tip ENERGIZING, stimulează și relaxează mușchii spatelui. 14 camere de aer în spătarul scaunului și patru în perna de scaun oferă un confort benefic care sporește performanța, prin intermediul a opt programe ce pot fi selectate. Cele două programe de Training Activ încurajează șoferul și pasagerul din față să își tonifice în mod activ musculatura, prin efectuarea de exerciții care implică mișcare. Pentru un confort sporit pe scaune, în special, în călătorii lungi. În zilele cu temperaturi scăzute, pachetul tip Confort pentru Căldură, cu cotierele sale încălzite, dispuse în ușile frontale și consola centrală, oferă o căldură plăcută, la cerere, în orice moment.

Disponibilitatea echipării depinde de motor și configurația selectate. vei găsi detalii în informarea privind echiparea pentru fiecare model.

Suport lombar în 4 puncte pentru șofer și pasager față (dotare opțională)

Suportul lombar cu 4 sensuri pentru șofer și pasagerul din față este responsabil pentru generarea unui sentiment optim, personalizat, pe scaun, în orice moment, atunci când aceștia se află în deplasare. Prin intermediul unui suport lombar reglabil, curbura spătarului scaunelor poate fi reglată, pentru a corespunde cerințelor personale ale șoferului și însoțitorului, optimizând astfel caracteristicile ergonomice și confortul pe scaune.

Două perne de aer sunt integrate în ambele scaune față; ele pot fi umflate sau dezumflate, la cerere, prin două supape de comandă, pentru a oferi o susținere reglată individual a coloanei lombare. Pernele de aer pot fi reglate, de asemenea, pe înălțime. Suportul lombar reglabil este acționat printr-un comutator pe 4 sensuri pe suprafața exterioară a pernei.

Compartiment depozitare cu jaluzea în consola centrală
e-class-estate-centreconsole

Compartimentul de depozitare din consola centrală, ce este ușor accesibil atât pentru șofer, cât și pasagerul din față, ajută la păstrarea în ordine a lucrurilor.

Lumină ambientală cu 64 tonuri de culori diferite (dotare opțională)
e-class-estate-ambientlighting

Urcați-vă și simțiți-vă ca acasă – prin lumina sa plăcută, indirectă, iluminatul ambiental conferă o stare de bine, ce nu poate fi descrisă, în întregul habitaclu al autovehiculului. 64 de culori diferite sunt disponibile pentru a vă configura efectul de iluminat dorit. Luminozitatea poate fi reglată fără trepte.

Iluminatul ambiental are la bază în întregime tehnologia cu LED-uri și poate fi reglat, atenuat sau oprit, cu ajutorul unității centrale. El este activat și dezactivat prin iluminatul exterior și vă întâmpină atunci când deschideți ușile autovehiculului.

Încălzire cotieră pentru șofer și pasager față (dotare opțională)

Astfel încât încântarea motorizării ar putea fi singurul lucru referitor la E-Class T-Modell care să vă dea fiori. În zilele cu temperaturi scăzute, încălzirea cotierei pentru șofer și pasagerul din față furnizează o căldură plăcută în cel mai scurt timp. Șoferul și pasagerul din față pot alege între trei niveluri de încălzire diferite, printr-o simplă apăsare de buton.

Butoanele sunt plasate în respectivele panouri de comandă ale ușilor. Încălzirea cotierei poate fi dezactivată prin intermediul sistemului COMAND Online. În acest caz, apăsarea butoanelor va activa doar încălzirea Plus a scaunelor.

Cotiere spate rabatabile cu suport dublu pahare și compartiment depozitare
e-class-estate-foldingrearseatbackrests

Spătarul din trei părți al scaunului din spate poate fi pliat într-un raport de 40/20/40. Elementul central poate fi pliat în jos, fie individual, fie împreună cu elementul lateral de pe partea șoferului. Aceste elemente ale scaunului sunt deblocate electric cu ajutorul comutatoarelor de pe partea dreaptă și stângă pe lateralele spătarelor și în compartimentul de încărcare.

Lumini interioare, incluzând lumini interior față

Funcția de temporizare face în așa fel încât luminile din habitaclu să rămână active pentru o perioadă scurtă de timp de la închiderea ușii vehiculului.

Control automat climatizare THERMATIC

Din acest moment, un climat optim va domina în vehicul, însoțit de un aer aproape fără praf și substanțe poluante. Iar scaunele din față pot fi reglate în funcție de dorințele fiecărui pasager, grație posibilităților de reglare individuale.

Sistemul de control automat al climatizării THERMATIC, cu două zone de climatizare, oferă un control individual al climatizării. Temperatura poate fi monitorizată separat, pentru fiecare parte. Aerul este răcit sau încălzit automat, în funcție de setarea respectivă.

Sistemul THERMATIC menține constantă, în mod automat, climatizarea pe fiecare zonă, la nivelurile dorite. Acest lucru este posibil prin intermediul mai multor senzori care, în plus față de temperatura interioară și cea exterioară, măsoară și lumina soarelui, de exemplu.

Suplimentar, un filtru pentru particule fine/cărbune activ crește calitatea aerului în interiorul vehiculului. El filtrează praful, calamina/carbonul și polenul din aer și reduce gradul de poluare, eliminând mirosurile neplăcute. Pentru a preveni în mod eficace o aburire a geamurilor, un senzor pentru dezaburire determină umiditatea absolută a aerului la parbriz.

Control automat climatizare THERMOTRONIC (dotare opțională)
e-class-estate-thermotronic

Sistemul automat de control al climatizării, cu trei zone de climatizare și trei moduri de climatizare,furnizează o ambianță individuală de bunăstare la bordul autovehiculului. Șoferul și pasagerii pot seta temperatura și distribuția preferată a aerului pentru propriile scaune. Pentru scaunele din spate, sunt disponibile opțiuni separate, în ceea ce privește temperatura și fluxul de aer.

THERMOTRONIC menține constantă climatizarea în fiecare zonă în mod automat la nivelurile dorite. Acest lucru este posibil prin intermediul unui număr mare de senzori care, în plus față de temperatura interioară și exterioară, înregistrează și intensitatea razelor solare. Un senzor pentru calitatea aerului și emisia de noxe monitorizează în permanență calitatea aerului extern admis în habitaclu. În eventualitatea creșterii nivelului de noxe, sistemul comută automat pe recircularea aerului.

Un filtru pentru particule fine/cărbune activ crește calitatea aerului în interiorul vehiculului. El filtrează praful, calamina/carbonul și polenul din aer și reduce gradul de poluare, eliminând mirosurile neplăcute.

Pentru a preveni în mod eficace o aburire a geamurilor, un senzor pentru dezaburire determină umiditatea absolută a aerului la parbriz. Dacă este necesar, fluxul de aer la parbriz și geamurile frontale laterale este amplificat, pentru a le feri de condens. Cu ajutorul butonului pentru căldură reziduală, habitaclul vehiculului poate fi încălzit sau ventilat prin căldura reziduală de la motor, după decuplarea motorului.

Coloana direcție, ajustabilă

Coloana de direcție este reglabilă manual pe înălțime și pentru a fi accesibilă, permițându-le șoferilor să regleze poziția volanului, în funcție de propriile cerințe.

Lămpi citit, față, consolă centrală în oglinda interioară

Lămpile de citit și lumina din consola centrală facilitează cititul hărților și a literaturii din vehicul, spre exemplu. Luminile pot fi utilizate fără a-i deranja pe ceilalți pasageri.

Volan multifuncțional încălzit (dotare opțională)

În zilele cu temperaturi scăzute, încălzirea scaunelor pentru șofer și pasagerul din față oferă o căldură plăcută, așa cum este necesar, în orice moment. Pasagerii vehiculului pot alege fiecare între trei niveluri de încălzire, printr-o simplă apăsare de buton.

Scaune încălzite șofer și pasager față (dotare opțională)
e-class-estate-heatedfrontseats

În zilele cu temperaturi scăzute, încălzirea scaunelor pentru șofer și pasagerul din față oferă o căldură plăcută, așa cum este necesar, în orice moment. Pasagerii vehiculului pot alege fiecare între trei niveluri de încălzire, printr-o simplă apăsare de buton.

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la încălzirea scaunelor, aceasta se reglează automat. Nivelurile diferite pot fi identificate în funcție de lămpile cu indicator de culoare roșie.După aproximativ opt minute, sistemul comută automat din nivelul 3 în nivelul 2, iar după cca. zece minute, din nivelul 2 în nivelul 1. Încălzirea este oprită automat de la nivelul 1 după 20 de minute și dacă bateria are o capacitate prea mică.

Desigur, puteți acționa manual sistemul de încălzire a scaunelor.

Scaune spate încălzite (dotare opțională)

Dacă vă așezați în spate în zilele cu temperaturi scăzute, vă puteți bucura de o căldură plăcută în orice moment, cu ajutorul scaunelor încălzite. Pasagerii de pe cele două scaune exterioare pot alege între trei niveluri, printr-o simplă apăsare de buton. Încălzirea pornește și se oprește în mod automat.

Control climatizare șofer și scaune pasager față, incluzând încălzire scaune și ventilație
e-class-estate-climatisedfrontseats

Grație ventilației active, în zilele toride, scaunele cu control al climatizării răcesc rapid suprafața scaunului și o aduc la o temperatură plăcută, generând un climat echilibrat. În zilele reci, încălzirea la solicitată a scaunelor oferă căldura confortabilă, în funcție de necesar.

Aerul se deplasează pe toată suprafața scaunului. Este distribuit uniform de-a lungul părții superioare, iar apoi pătrunde în tapițeria din piele perforată. În cadrul acestui proces, aerul devine mai umed și generează rapid un climat echilibrat – chiar dacă autovehiculul a fost încălzit intens, în urma razelor solare puternice. Încălzirea și ventilația scaunelor pot fi setate în trei trepte, independent una de cealaltă, printr-o simplă apăsare de buton.

Încălzire auxiliară, incluzând ventilație auxiliară vara (dotare opțională)

La noua Clasă E T-Modell, senzația de bine începe chiar înainte de a porni la drum. Vizibilitatea fără gheață și temperaturile plăcute din habitaclu, de-a lungul anului, chiar de la începutul călătoriei, sunt furnizate de către sistemu de încălzire auxiliară, ce poate fi, de asemenea, controlat de la distanță prin intermediul unui Smartphone. În mod special, atunci când un garaj nu poate fi utilizat, acest lucru este un câștig evident în materie de confort și siguranță.

Vă degrevează de nevoia de a îndepărta gheața de pe parbrizul și geamurile înghețate și face în așa fel încât acestea să nu se aburească din nou pe parcursul călătoriei. Pe timp de vară, ventilația auxiliară răcește temperatura în vehicul, chiar înainte a vă urca în acesta. Încălzirea auxiliară pe bază de combustibil acționează independent față de motor, în combinație cu controlul automat al climatizării.

Control automat climatizare THERMATIC

Din acest moment, un climat optim va domina în vehicul, însoțit de un aer aproape fără praf și substanțe poluante. Iar scaunele din față pot fi reglate în funcție de dorințele fiecărui pasager, grație posibilităților de reglare individuale.

Sistemul de control automat al climatizării THERMATIC, cu două zone de climatizare, oferă un control individual al climatizării. Temperatura poate fi monitorizată separat, pentru fiecare parte. Aerul este răcit sau încălzit automat, în funcție de setarea respectivă.

Sistemul THERMATIC menține constantă, în mod automat, climatizarea pe fiecare zonă, la nivelurile dorite. Acest lucru este posibil prin intermediul mai multor senzori care, în plus față de temperatura interioară și cea exterioară, măsoară și lumina soarelui, de exemplu.

Suplimentar, un filtru pentru particule fine/cărbune activ crește calitatea aerului în interiorul vehiculului. El filtrează praful, calamina/carbonul și polenul din aer și reduce gradul de poluare, eliminând mirosurile neplăcute. Pentru a preveni în mod eficace o aburire a geamurilor, un senzor pentru dezaburire determină umiditatea absolută a aerului la parbriz.