Design – Fluent prin limbajul formei

e-class-estate-design

O expresie de claritate a simțurilor

Fiecare linie, fiecare suprafață a noii Clase E T-Modell constituie o definiție a Mercedes-Benz în raport cu luxul modern. Ca nici un alt vehicul similar, E-Class reprezintă chiar întruchiparea categoriei de lux în domeniul automobilistic. Acest lucru este indicat prin combinația unică între funcționalitatea de înalt nivel și limbajul impresionant al formelor.

Exterior – Fiecare linie de echipare vă va uimi
e-class-estate-design-exterior

Una din cele mai inteligente fațete ale automobilului – și una din cele mai elegante siluete ale categoriei de lux. Design-ul exterior al noii Clase E T-Modell combină stilul avansat și dinamismul plin de tensiune într-un design al vehiculului care este reprezentativ, din punct de vedere al stilului, pentru categoria de lux.

Design-ul combină stilul modern și dinamismul cu caracteristicile tipice pentru seriile de model de care dispune. Acest lucru include secțiunea frontală puternică și impunătoare, design-ul lateral extrem de captivant, o secțiune a hayonului ce scoate în evidență lățimea și o linie a plafonului aproape similară unui Coupé. Rezultatul este un design prestigios, definitoriu ca stil, al vehiculului, ce reprezintă, într-o manieră extrem de specială, valorile de marcă ale Mercedes-Benz.

Interior – Bucurați-vă de orice moment
e-class-estate-design-interior

La noua Clasă E T-Modell, măiestria și înalta tehnologie se reunesc pentru a furniza mai mult stil și mai multă noblețe. Un sentiment incomparabil al spațiului, ornamentele pe o suprafață mare, un concept al culorilor atent armonizate și o arhitectură a spațiului, menite să accentueze puternic liniile orizontale – totul aspiră către generozitatea expresă a spațiului și valorile înalte.

Și mai mult spațiu pentru propria conștientizare: interiorul noii Clase E T-Modell, cu noul concept de scaune și valoarea atractivă de nivel înalt oferă un nivel de confort neobținut până acum, accentuând astfel luxul contemporan al Mercedes-Benz. Caracter exclusivist evident, cu o gamă largă de funcționalități, concepte atrăgătoare în materie de nuanțe de culoare și materiale fine, pielea extrem de fină și ornamentele din lemn cu pori deschiși. Simțiti-vă, pur și simplu, bine, într-un mediu care nu lasă nimic altceva de dorit.