Linii de echipare - inteligență, interpretată cu versatilitate

e-class-estate-lines

Liniile de echipare Clasa E T-Modell

Linia de design și echipare AVANTGARDE face în așa fel încât interiorul să aibă un aspect mai sportiv și mai dinamic. Aceasta se datorează stelei Mercedes poziţionate centrale, de exemplu, precum şi aşa-numitului numitului „soft nose“, datorită căreia capota pare mai lungă. Vederea laterală a exteriorului AVANTGARDE se diferenţiază datorită roţilor/jantelor mari din aliaj ușor; și, în partea din spate, sistemul de evacuare este prevăzut cu două țevi de eșapament, integrate în bara posterioară.

Exteriorul EXCLUSIVE oferă o interpretare modernă a luxului. Cu foarte multe detalii elegante, de tipul barei frontale care îţi fură privirea. Steaua Mercedes de pe capotă completează designul clasic. Ornamentele exclusiviste ale liniei EXCLUSIVE creează un interior care determină tendinţele ulterioare şi care reinterpretează sensul luxului până la un efect ameţitor. Acestea includ scaunele cu un design exclusiv al tapiseriei din piele /material Valence, trei scheme de culori atractive şi cantitatea generoasă de elemente de lemn.

Ornamente care vă fac pulsul să crească – aceasta este linia AMG. Cu un şorţ faţă AMG, şorţ spate AMG cu aspect de difuzor şi roţi de aliaj AMG. Interior sportiv-exclusivist: scaune sport cu tapiserie din piele artificială ARTICO/microfibră DINAMICA sau, opţional, piele Nappa, cu cusături orizontale. Aderenţă: volanul multifuncţional sportiv cu secţiune inferioară aplatizată şi pedale AMG sport.