Concept de spațiu - eleganță combinată cu caracter practic

e-class-estate-spaceconcept

Lăsaţi-vă inspirat de spațiul generos şi de flexibilitate

Clasa E T-Modell nu lasă prea multe întrebări fără răspuns. Noua Clasă E T-Modell oferă întotdeauna răspunsul - de la drumurile zilnice la traseele din timpul liber şi la călătoriile pe distanţe lungi. Acest lucru este posibil datorită interiorului spaţios, practic neegalat de niciun alt autovehicul.

Spațiu nelimitat - imaginația nu are limite

Prin caracterul său exclusivist şi stilul încrezător, ultima generaţie a modelului Clasa E T-Modell îmbină confortul, siguranţa şi eleganţa unei limuzine cu dotările extrem de practice, utile în traficul cotidian, caracteristice unui break.

Caracteristici demonstrate în mod impresionant şi de noul T-Modell. Datorită conceptului rafinat al portbagajului, modelul Clasa E T-Modell este unul dintre modelele de top în segmentul său. Acesta asigură, datorită banchetei spate pliabile în portbagaj, dotare opţională, fie spaţiu pentru până la şapte persoane, fie un volum de încărcare de până la 1950 de litri. Acest lucru este posibil prin plierea totală a spătarului banchetei, cu ajutorul manetei de eliberare. De asemenea, bancheta poate fi rabatată în raport de 1/3 sau 2/3. Sub podeaua portbagajului, care este oferită standard ca podea rabatabilă EASY-PACK, se află un spaţiu de depozitare suplimentar de 132 de litri.

Excepțional de practic - depozitare uşoară

Modelul Clasa E T-Modell asigură un spaţiu de depozitare deosebit de mare. Utilizarea eficientă a acestuia necesită soluţii inteligente. În acest scop, noul T-Modell este echipat atât cu echipamente cu eficienţă dovedită, cât şi cu tehnologii recent dezvoltate.

Varianta T-Modell este disponibilă standard cu hayonul EASY-PACK, care este acţionat electromecanic şi poate fi deschis din scaunul şoferului, printr-o apăsare de buton, de pe hayon sau utilizând cheia de contact. Acesta poate fi închis prin intermediul unui buton de pe hayon.

Capacul compartimentului pentru încărcătură EASY-PACK reprezintă, de asemenea, o dotare standard. Capacul compartimentului pentru încărcătură, împreună cu plasa pentru reţinere, amplasată în apropierea montantului C protejează bagajele de razele solare şi de privirile curioase. Pentru a facilita încărcarea, capacul se deplasează în sus atunci când hayonul este deschis şi revine automat la poziţia iniţială când hayonul este închis.

Noul sistem de ACCES HANDS-FREE, disponibil ca o componentă a pachetului opţional KEYLESS-GO, oferă posibilitatea unei încărcări şi descărcări şi mai confortabile. Hayonul poate fi deschis sau închis printr-o mişcare a piciorului sub bara de protecţie, fără a utiliza mâinile. Nu mai este nevoie să lăsaţi jos valizele grele, acestea putând fi aşezate direct în portbagaj, fără stres sau solicitarea suplimentară a coloanei vertebrale.