Masterpiece of Intelligence

e-class-estate-carconcept

Noua Clasă E T-Modell este aici

Noua Clasă E T-Modell este aici. Și este în orice moment mai atent ca niciun alt vehicul din producția de serie de până acum. Noile sisteme opționale Mercedes-Benz Intelligent Drive (pentru condusul inteligent), precum DRIVE PILOT sau farurile MULTIBEAM LED sau pilotul de asistență pentru parcarea la distanță Remote Parking Pilot: fiecare din acestea este în sine un reper pe drumul căre un condus autonom, fără accidente. Iar împreună, ele sunt cu atât mai prețioase: ele transformă vehiculul motorizat în cel mai bun partener pe care și l-ar putea dori cei care călătoresc în interes de afaceri, familiile și toți ceilalți participanți la trafic.

Inteligența eleganței
e-class-estate-intelligence

Cel mai generos spațiu din categoria de lux este o scenă de mare clasă, pentru numeroase inovații inteligente. Noua linie marcată, ce se prelungește de-a lungul întregului vehicul, ascunde tehnologii care demonstrează întreaga măreție a noii Clase E T-Modell.

În cazul în care a fost depistat un impact lateral inevitabil, echiparea laterală opțională PRE-SAFE® Impulse poate deplasa șoferul sau pasagerul din față într-o poziție mai aproape de centrul vehiculului, mărind distanța față de ușă. Noua caracteristică PRE-SAFE® Sound pare un sistem unic de protecție a pasagerilor din vehicul. În anumite situații, acest sistem poate activa un reflex natural, menit să pregătească urechea pentru un sunet generat în urma producerii unui accident.

Pentru o și mai mare siguranță, am conceput și mai mult oprirea/staționarea. Sistemul de asistență activă la frânare reacționează și la pietonii care traversează, la o limită de viteză de până la 55 km/h chiar și la vehiculul standard – în cadrul sistemului opțional de asistență la rulare, sistemul reacționează astfel chiar și până la o viteză de aproximativ 65 km/h. Funcțiile extinse ale sistemului de asistență activă la frânare, cu sistemul Cross Traffic Assist (asistentul pentru traficul în intersecții), sunt componente ale pachetului opțional de asistență la rulare. Aceste sisteme inovatoare de siguranță și asistență pot degreva în prezent și mai mult șoferul și pot optimiza protecția atât pentru pasagerii din vehicul, cât și pentru ceilalți participanți la traficul de pe șosea.

Spirit liber. Spațiu generos.
e-class-estate-carconecept-space

Primul break elegant din lume, din categoria de lux, a fost un Mercedes. Fiecare break pe care l-am conceput de atunci ne-a învățat ceva mai mult: despre materialele rezistente la uzură, despre posibilitățile inteligente de depozitare și despre rafinamentele adiționale care țin de stil. De aceea, dorințele și cerințele dumneavoastră se vor încadra perfect în compartimentul de încărcare a noii Clase E T-Modell.

Mai spațios ca niciodată și mai versatil ca până acum. Compartimentul de încărcare al noii Clase E T-Modell, ce dispune de o capacitate de până la 1820 de litri, are o nouă secțiune a spătarului scaunului din spate. Spătarul poate fi rabatat într-un raport de 40/20/40 și poate fi deblocat și pliat automat în jos, prin intermediul unui comutator plasat lângă spătarul scaunului din spate sau al unuia dispus în compartimentul de încărcare. Suplimentar, există o funcție Cargo pentru al doilea rând de scaune: unghiul spătarului poate fi pliat până la o poziție mai înclinată cu 10 grade, pentru a crește volumul de încărcare cu 35 de litri, fără a reduce, în mod evident, spațiul pentru pasagerii de pe scaunele din spate.

Un confort sporit pentru micii pasageri: o banchetă de scaune pliabilă, cu două scaune pentru copii, este disponibilă opțional ca un al treilea rând de scaune.