Noua Clasă E T-Modell

Design

Noua Clasă E T-Modell redefineşte sensul dimensiunilor. Partea frontală stilizată în mod expresiv şi părţile laterale ascuţite în mod semnificativ, cu linii caracteristice, reprezintă noul limbaj de design.

Design şi linii de echipare Design distinctiv Pachet sport AMG

Mercedes-Benz Intelligent Drive

Conceptul Intelligent Drive de la Mercedes-Benz cuprinde sisteme inteligente de siguranţă şi asistenţă care ajută şoferul în trafic, iau decizii proprii şi pot acţiona.

Siguranţă Confort Pachet Asistenţă la conducere PLUS

Eficienţă

Ultima generaţie de motoare, o masă redusă a motorului şi un sistem de transmisie optimizat fac din noul model Clasa E Mercedes-Benz un autovehicul ecologic şi eficient, fără a face compromisuri în ceea ce priveşte forţa de tracţiune şi performanţa.

BlueEFFICIENCY Motoare pe benzină cu 4 cilindri Sisteme alternative de conducere

Cameră video 360°

S-ar putea spune că noua Clasă E se parchează singură. O cameră video cu vedere la 360° poate afişa pe ecranul central imaginea panoramică a autovehiculului şi a zonelor din jurul acestuia.

Pachet parcare cu cameră 360

Adaptabilitate

Noua Clasă E T-Modell de la Mercedes-Benz oferă soluţii flexibile şi confortabile pentru orice provocare şi spaţiu pentru depozitare de dimensiuni mari. Hayonul poate fi deschis opţional printr-o simplă mişcare a piciorului.

Sistem EASY-PACK Compartiment încărcare Pachet KEYLESS-GO cu ACCES HANDS-FREE