Confort interior - o stea în față, cinci înauntru

g-class-cabrio-comfort-interior

Sisteme care vă fac călătoria cât mai plăcută

Spaţiul generos la interior reprezintă o caracteristică majoră a Clasei G. Varianta Cabriolet asigură un confort sporit în timpul călătoriilor lungi sau pe teren accidentat.

Ocupanţii autovehiculului vor aprecia luxul rafinat şi materialele de înaltă calitate ale interiorului. Aceştia se vor simţi răsfăţaţi de şederea confortabilă, nu numai în timpul călătoriilor lungi şi vor aprecia utilizarea intuitivă a ecranului şi a comenzilor.

Lumină ambientală
g-class-ambiencelighting

Cu funcţia de iluminare ambientală, cuplată la iluminarea panoului de instrumente, veţi străluci, dar nu numai atât: aceasta va declanşa iluminarea cablului de fibră optică amplasat în panourile portierelor, luminile din mânerele uşilor, iluminarea spaţiului pentru picioarele pasagerilor, precum şi a compartimentului de depozitare din consola centrală. Astfel, interiorul autovehiculului are un aspect mai confortabil şi mai primitor. Iluminarea ambientală poate rămâne activată în timpul deplasării, fără a vă afecta vizibilitatea.

Sistem automat de climatizare THERMATIC
g-class-thermatic

Sistemul automat de climatizare THERMATIC permite setarea individuală a valorilor de temperatură şi asigură un climat plăcut în habitaclu. Temperatura şi modul de distribuţie a aerului pot fi reglate separat pentru partea dreaptă şi partea stângă a autovehiculului. În plus, un filtru special asigură cea mai bună calitate a aerului, absorbind particulele de praf din aerul exterior.

Volan multifuncţional
g-class-multifunctionsteeringwheel

Datorită volanului multifuncţional, totul este mai uşor - indiferent că vreţi să răspundeţi la un apel telefonic, de exemplu, să reglaţi volumul sistemului audio sau să vizualizaţi nivelul uleiului de motor, afişat de sistemul de informare a şoferului. Utilizând cele patru taste de pe volanul multifuncţional, puteţi controla ceea ce este afişat pe display-ul multifuncţional, precum şi setările computerului de bord.

Scaune faţă încălzite

Senzaţia plăcută de căldură este asigurată de sistemul de încălzire din pernele şi spătarele scaunelor din faţă. Dacă este selectată opţiunea „fast heating” (încălzire rapidă), sistemul va comuta pe „normal” după aproximativ cinci minute. Dacă nivelul de încărcare al bateriei este scăzut, încălzirea scaunelor va fi întreruptă automat.

Pachet confort scaune (dotare opţională)

Pachetul scaune confort cuprinde scaune multicontur şi climatizate pentru şofer şi pasagerul din faţă. Scaunele multicontur sporesc confortul la şedere şi reduc oboseala muşchilor spatelui în timpul călătoriilor lungi. Profilul scaunului şi fermitatea spătarului/pernei acestuia sunt complet reglabile, asigurând o susţinere laterală optimă, chiar şi pe teren accidentat.

Scaunele climatizate sporesc confortul în timpul călătoriei şi reduc transpiraţia printr-un curent de aer plăcut. În tapiţeria scaunelor sunt montate ventilatoare care distribuie uniform un flux de aer pe sub capitonajul din piele al spătarelor şi al pernelor. Aerul circulă prin perforaţiile fine şi răceşte rapid suprafaţa scaunelor până la o temperatură plăcută – chiar şi atunci când autovehiculul a fost expus luminii solare intense pentru o perioadă lungă de timp. În zilele cu temperaturi scăzute, puteţi porni sistemul de încălzire a scaunelor care, alături de curentul de aer, garantează uscarea mai rapidă a hainelor.

Încălzire auxiliară (dotare opţională)
g-class-preheating

Sistemul de încălzire auxiliară asigură o temperatură plăcută în interiorul autovehiculului şi îndepărtează gheaţa de pe geamuri, chiar şi înainte de a începe călătoria - şi în zilele geroase. Sistemul de încălzire are o putere de 5 kW şi funcţionează independent de motor. Acesta poate fi activat prin intermediul unui comutator din interiorul autovehiculului, printr-o telecomandă cu o rază de acţiune de până la 300 metri sau printr-o funcţie de temporizare.