Pachete dotări - chiar mai mult confort

g-class-cabrio-equipment-packages

O chestiune de preferinţe personale

Clasa G este oferită standard cu o gamă extinsă de echipamente. În funcţie de cerinţele şi gusturile dumneavoastră, există numeroase pachete de dotări disponibile care pot transforma aspectul sportiv al modelului Clasei G Cabriolet conform propriilor dumneavoastră dorinţe.

Pachet crom (dotare opţională)
g-class-chrome-pack

Grila cromată a radiatorului denotă fineţe şi eleganţă. Interiorul degajă o senzaţie de calitate la cel mai înalt nivel, datorită manetei cromate a selectorului de viteze, ornamentului cromat continuu de pe panoul din lemn al comutatorului de reglare a scaunelor şi inelelor cromate din jurul grilei difuzoarelor integrate în portierele faţă. Un alt element elegant care atrage atenţia este banda cromată din portbagaj cu inscripţia Mercedes-Benz.

Pachet exclusiv (dotare opţională)
g-class-exclusivepackage

Pachetul de calitate premium Exclusiv sporeşte în mod semnificativ confortul interior. Amestecul atent selecţionat crează un interior cu un standard de calitate ridicat. Acesta încorporează lumina ambientală, plafonul în Alcantara® antracit, panoul de bord îmbrăcat în piele, pachetul confort scaune şi panourile portierelor iluminate.

Pachet exterior oţel inoxidabil (dotare opţională)
g-class-cabrio-stainlesssteelpack

Pachetul din oţel inoxidabil pentru exterior constă în praguri laterale de înaltă calitate şi un capac din oţel inoxidabil pentru roata de rezervă cu steaua 3-D Mercedes-Benz în relief.

Pachet confort scaune (dotare opţională)
g-class-seat-comfortpack-front

Pachetul scaune confort cuprinde scaune multicontur şi climatizate pentru şofer şi pasagerul din faţă. Scaunele multicontur sporesc confortul la şedere şi reduc oboseala muşchilor spatelui în timpul călătoriilor lungi. Profilul scaunului şi fermitatea spătarului/pernei acestuia sunt complet reglabile, asigurând o susţinere laterală optimă, chiar şi pe teren accidentat.

Scaunele climatizate sporesc confortul în timpul călătoriei şi reduc transpiraţia printr-un curent de aer plăcut. În tapiţeria scaunelor sunt montate ventilatoare care distribuie uniform un flux de aer pe sub capitonajul din piele al spătarelor şi al pernelor. Aerul circulă prin perforaţiile fine şi răceşte rapid suprafaţa scaunelor până la o temperatură plăcută – chiar şi atunci când autovehiculul a fost expus luminii solare intense pentru o perioadă lungă de timp. În zilele cu temperaturi scăzute, puteţi porni sistemul de încălzire a scaunelor care, alături de curentul de aer, garantează uscarea mai rapidă a hainelor.

Pachet sport (dotare opţională)
g-class-cabrio-sportpack

Pachetul Sport include elemente atent selectate şi perfect asortate, conferind exteriorului un aspect general sportiv. Acesta combină în mod dinamic designul elegant cu numeroase elemente sportive.

Prezentare generală a elementelor din pachetul Sport:

  • Pasaje roţi largi AMG în culoarea caroseriei
  • Covoraşe din velur designo
  • Inserţii în dungi de culoarea antracit
  • Pachet oţel inoxidabil exterior
  • Jante din aliaj uşor cu 5 spiţe duble şi finisaj gri titan
  • Sistem de evacuare sport