Aptitudini off-road - tence și fără compromisuri

g-class-cabrio-offroad

Experimentaţi lumea prin intermediul tuturor simţurilor

Cu o prezenţă pe piaţa auto de peste treizeci de ani, această gamă de modele reprezintă o apariţie impresionantă pe teren accidentat, indiferent dacă sunt utilizate în scop personal sau profesional. Istoria captivantă a Clasei G începe în anul 1979. De-a lungul anilor, Clasa G a beneficiat de nenumărate îmbunătăţiri tehnice şi modernizări ale variantelor de modele, fără însă a sacrifica caracterul său unic de-a lungul acestui proces.

Întotdeauna cu un pas înainte
g-class-cabrio-differential

Clasa G este echipată cu tehnologie cu o eficienţă dovedită, astfel încât vă puteţi deplasa fără probleme pe teren accidentat. Soluţiile sofisticate oferite de Mercedes-Benz permit modelului să continue deplasarea chiar şi atunci când doar o singură roată are aderenţă.

Cele trei diferenţiale autoblocabile din dotarea modelului Clasa G pot fi activate individual într-o succesiune determinată logic. Astfel, puteţi realiza un reglaj optim al comportamentului autovehiculului în funcţie de condiţiile de drum. Dacă o roată îşi pierde aderenţa, puterea va fi distribuită către roţile cu cea mai bună aderenţă.

Poate face față oricărui teren

La deplasarea pe teren accidentat, şoferul primeşte un sprijin suplimentar din partea cutiei de transfer cu raport scăzut (echipament standard). Această funcţie poate fi activată prin simpla apăsare a butonului aferent.

Cutia de transfer schimbă raportul de transmitere necesar deplasării pe şosea cu cel necesar deplasării pe teren accidentat. Astfel, autovehiculul are capacitatea de urcare a rampelor cu o înclinare de până la 80%, cu viteză mică şi forţă de tracţiune maximă.

  • O combinaţie perfectă: tracţiunea integrală permanentă, cutia de transfer sincronizată şi sistemul electronic de tracţiune 4ETS se îmbină perfect în cadrul Clasei G.
  • Practic, nu există limite: datorită punţilor sale rigide, cursei lungi a arcurilor de suspensie şi gărzii la sol de 21 cm, modelul Clasa G Cabriolet poate face faţă, în principiu, oricărui obstacol - chiar şi pentru suprafeţele acoperite cu noroi sau apă cu adâncimea de 50 cm.