Capacitate remarcabilă

g-class-cabrio-sovereignty

Ajunge în locuri în care nimeni nu poate să-l urmeze

De peste 30 de ani, Clasa G a rămas fidelă principiilor sale – autovehiculul a atins statutul de cult datorită soluţiei constructive de bază excelente şi aproape indestructibile. În acelaşi timp, îmbunătăţirile care i-au fost aduse în mod constant au asigurat Clasei G poziţia de lider al clasei sale în segmentul autovehiculelor de teren.

Prin caracteristicile sale inegalabile, Clasa G a reuşit să îmbine două elemente aparent opuse: pe de o parte, rezistenţa şi capacitatea de deplasare pe aproape orice tip de teren accidentat, iar pe de altă parte, conceptul unui autoturism exclusivist destinat deplasărilor în timpul liber, ce oferă caracteristicile unei conduceri confortabile pe şosea.

Autovehiculul de teren a fost conceput pentru persoanele active care sunt întotdeauna în căutare de noi provocări şi care doresc să fie pregătite cât mai bine posibil pentru orice situaţie ce poate apărea în viaţă – fie în jungla oraşului sau în timpul deplasării fără compromisuri pe teren accidentat.

Clasa G doreşte întotdeauna să fie în frunte. Datorită tehnologiei consacrate, ţinuta de drum fără rival şi confortul de conducere, precum şi gradul excelent de funcţionalitate, Clasa G este în mod cert un simbol în segmentul autovehiculelor de teren autentice.

De ce să schimbi ceva care şi-a dovedit utilitatea de mii de ori, atât pe şosea cât şi pe teren accidentat? Designul exterior, care a rămas aproape neschimbat de la lansarea modelului în 1979, s-a dovedit a fi superior oricărei tendinţe trecătoare şi este un element clasic, mereu la modă.

Standardele de înaltă calitate ale procesului de fabricaţie şi măiestria cu care este realizat cadrul din tablă de oţel cu grosimea de 4 mm, cu peste 6.400 puncte de sudură sunt garanţii ale rezistenţei şi a preciziei desăvârşite.

Motoarele puternice şi abilităţile off-road superioare ale autovehiculului Clasa G Cross-Country vin în întâmpinarea aşteptărilor chiar înainte ca acestea să fie conştientizate. Abilităţi remarcabile până la capăt.