Mercedes-Benz

Noul Mercedes-Benz GLA

11.12.2019

noul, Mercedes-Benz, GLA, The new, Încrezător, dinamic, 4MATIC, DYNAMIC SELECT, PRE-SAFE® PLUS, Chișinău, Moldova, autovehicul, cumpărare, distribuție auto, siguranță, design, exclusivitate, confort, Active Distance Assist DISTRONIC, Active Steer Assist,
O scurtă privire de ansamblu asupra caracteristicilor cheie: noul Mercedes-Benz GLA: o nouă imagine, spațiu suplimentar și siguranță
Încrezător și dinamic. Contururile clare, cu linii reduse și planuri accentuate, transmit sportivitate și modernitate încrezătoare.Noul Mercedes-Benz GLA este cu peste zece centimetri mai înalt decât predecesorul său, dar cu un centimetru și jumătate mai scurt. În același timp, noul GLA oferă un interior mai spațios. Acest lucru este valabil mai ales pentru camera de picioare din spate și pentru portbagaj. Poziția scaunului atât pentru șofer, cât și pentru pasagerul din față este mai ridicată și mai verticală decât în ​​modelul precedent, fiind astfel mai tipică pentru un SUV. Șoferul și pasagerul din față sunt cu 140 mm mai mari decât în ​​clasa A și cu 50 mm mai mari decât în ​​clasa B. Vizibilitatea a fost, de asemenea, îmbunătățită față de modelul anterior - în principal datorită secțiunii transversale optimizate pentru rafturile de acoperiș.
GLA este echipat cu cele mai noi sisteme de asistență la conducere, oferind unul dintre cele mai înalte standarde de siguranță activă în segmentul mașinii compacte. Pachetul de asistență la conducere include: asistență la distanță activă DISTRONIC, asistență activă la serviciu - asistență la frânare de urgență - cu deblocare automată și apel SOS, asistență activă pentru modificarea liniilor în combinație cu navigația, asistență pentru limitarea vitezei active cu reacție la schimbarea restricțiilor viteză în combinație cu semnalul de asistență, controlul vitezei bazat pe traseu atunci când se apropie viraje, sensuri giratorii, stații de taxare, joncțiuni T și înainte de a părăsi autostrăzile, asistență de direcție evazivă, asistență activă pentru păstrarea liniei, asistență activă pentru orb Asistență la frână activă cu funcție cotitură și mișcare transversală, PRE-SAFE® PLUS, care poate detecta impactul potențial din spate, reducând la minimum riscul de rănire.
GLA poate fi echipat cu un sistem de tracțiune integrală permanentă 4MATIC, cu o distribuție a cuplului complet variabilă. Configurația sportului cu tracțiune integrală permite șoferului să utilizeze comutatorul DYNAMIC SELECT pentru a influența performanța 4MATIC. Trei setări sunt disponibile pentru controlul unui ambreiaj cu tracțiune integrală, deși sistemul răspunde flexibil la situația de conducere curentă în orice mod. În modul de conducere normal, programul de conducere Eco / Comfort se bazează pe o distribuție 80:20 (puntea față: puntea spate), iar în Sport este 70:30. În modul off-road, ambreiajul cu tracțiune integrală funcționează ca un blocaj diferențial interaxle, iar distribuția de bază este de 50:50. Mulți senzori sunt folosiți pentru a raporta situația curentă de conducere.
Mașina este echipată cu motoare pe benzină și diesel cu patru cilindri, care au fost complet modernizate pentru noua versiune a modelului compact.