Mercedes-Benz

Mercedes-Benz GLE Coupé: mai mult lux, mai mult coupé

15.08.2021

Mercedes-Benz GLE Coupé: More luxury, more coupé
Noul GLE Coupé în performanțele Mercedes-Benz și Mercedes-AMG combină sportivitatea și eleganța cu soluțiile tehnice ale noii mari familii de SUV-uri premium Mercedes-Benz. Motoarele diesel puternice cu șase cilindri vor fi disponibile inițial la lansare la modelele de 350 d și 400 d (consum combinat de combustibil: 8,0-7,5 l / 100 km, emisii de CO2 combinate: 221-197 g / km) ... În combinație cu noua tracțiune integrală 4MATIC, care poate varia distribuția cuplului după cum este necesar (cuplu la cerere) și ampatamentul cu 60 mm mai scurt decât cel al SUV-ului GLE, acestea creează baza pentru a vă bucura de dinamica de conducere. Versiunea pe benzină va intra pe piață și va fi oferită împreună cu Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC + Coupé (consum combinat de combustibil: 9,3 l / 100 km, emisii de CO2 combinate: 212 g / km).
Pentru prima dată, noul GLE Coupé în versiunile Mercedes-Benz și Mercedes-AMG va fi prezentat publicului larg la Salonul Auto Internațional de la Frankfurt pe Main (12-22 septembrie 2019). Acestea vor începe să fie livrate dealerilor în primăvara anului 2020. Caracteristici cheie ale cupei Mercedes-Benz GLE
• Designul exterior accentuează și mai mult eleganța și sportivitatea caroseriei coupé.
• Aerodinamica îmbunătățită cu aceeași zonă frontală reduce rezistența aerului cu nouă procente comparativ cu predecesorul său.
• Șasiul, datorită suspensiei pneumatice AIRMATIC opționale și suspensiei active E-ACTIVE BODY CONTROL bazate pe rețeaua de 48 de volți, îndeplinește cele mai înalte cerințe în ceea ce privește dinamica de conducere și confortul atât pe drum, cât și în afara acestuia. Dispune de reglaj cu un accent deosebit pe dinamică, până la utilizarea unei direcții mai receptive decât alte modele din familie.
• Interiorul, caracterizat de luxul modern cu o interpretare sportivă, oferă și mai mult confort datorită spațiului său decât interiorul predecesorului său.
• Vehiculul este echipat cu sistemul de infotainment MBUX (Mercedes-Benz User Experience) de ultimă generație, cu o structură de operare intuitivă și o grafică clară, de înaltă calitate vizuală.
• Noile motoare diesel cu șase cilindri în linie de la Mercedes-Benz oferă putere ridicată și confort la conducere.