Mercedes-Benz

Loialitate față de caracter

Noul Mercedes-Benz GLE a rămas un SUV, dar a descoperit noi calități.
Noul Mercedes-Benz GLE, nou, a rămas un SUV, deschis, nou, calități, ENERGIZARE, MBUX, confort, siguranță
„Dacă ai nevoie de tovarășul perfect în chip de SUV, atunci GLE este alegerea ta: inteligent, sensibil și pur și simplu irezistibil.”
Ola Callenius, membru al consiliului de administrație al Daimler AG

Andreas Zyugan, directorul departamentului de dezvoltare a SUV-urilor Mercedes-Benz, are un an plin de griji: există o actualizare masivă a întregii game de model off-road. Dar fiecare clasă are propriile sale particularități. Și el descrie clar caracterul GLE: „Mercedes-Benz are o mulțime de modele off-road. Dacă vorbim despre GLC sau GLA, atunci ei urmează tendința modernă căreia oamenilor le place atât de mult - scaunele ridicate ale șoferului, ușurința în funcționare, siguranța, mult spațiu și toate astea.

Dar, vorbind despre noul GLE, pornim de la istoria modelului și dorim să arătăm că acesta este încă un SUV, adică un Vehicul utilitar sport, nu un SAV, adică un vehicul cu activități sportive. Și aceasta este o ocazie bună pentru a demonstra calitățile off-road de care Mercedes-Benz este capabil. ”

Noul GLE deschide linia actualizărilor SUV Mercedes-Benz cu suprafețele sale vaste dar concise și două lame  puternice pe o grilă octogonală off-road falsă a radiatorului care încadrează o stea cu trei raze. Acesta este primul lucru care îți atrage atenția în exteriorul SUV-ului actualizat: impresionabilitatea și puterea sa.

Dar cel mai important lucru, ca întotdeauna, este în interior: o nouă filozofie de cabină, un concept de control, sisteme auxiliare inovatoare, o nouă linie de motoare și o creștere semnificativă a capacității: este o glumă, ampatamentul a crescut cu 8 cm. Și asta nu numai că a afectat confortul spațial, ci și silueta SUV-ului este mai rapidă și mai sportivă.

El se poate lăuda cu o figură atletică și dacă arunci o privire după el. „Umerii” puternici, reflectoarele deplasate în jos și mai plane, deși luminile din spate din două secțiuni adaugă această senzație de lățime.

Noul Mercedes-Benz GLE, nou, a rămas un SUV, deschis, nou, calități, ENERGIZARE, MBUX, confort, siguranță

Interiorul GLE este fascinat de contrastul dintre estetica luxoasă și elegantă a designului și tehnologia digitală a ultimului sistem de infotainment MBUX. Acum are afișaje mari și este capabil să recunoască mișcările mâinii.

Pentru prima dată în segmentul SUV, a apărut un al doilea rând opțional de scaune, cu reglare complet electrică în șase parametri. Spătarile din spate sunt, de asemenea, coborâte electric. O nouă opțiune din această clasă Mercedes-Benz este înclinarea celui de-al treilea rând de scaune pentru doi pasageri.

Ca și CLS și clasa A debutate anterior, GLE a dobândit funcția de gestionare a confortului ENERGIZING, care integrează diferite sisteme de confort într-o mașină, folosește lumină și muzică pentru a crea dispoziție și oferă, de asemenea, diverse moduri de masaj pentru o varietate de confort și de sănătate. Utilizatorul va putea comuta între patru stiluri de afișare diferite în funcție de starea de spirit sau potrivesc interiorul actual.

Noul Mercedes-Benz GLE, nou, a rămas un SUV, deschis, nou, calități, ENERGIZARE, MBUX, confort, siguranță
Sistem multimedia MBUX

O caracteristică unică a sistemului MBUX este capacitatea sa de învățare datorită inteligenței artificiale. Utilizând abilitatea de prognoză, sistemul MBUX, de exemplu, dacă utilizatorul dorește, va prezice următoarea acțiune probabilă.

De exemplu, dacă cineva de obicei vorbește telefonic cu un anume abonat marți în drum spre casă, în acea zi a săptămânii numărul acelui abonat va fi afișat pe ecran ca ofertă pentru a-l suna.

Dacă cineva, ascultând radioul, trece în mod regulat la canalul de știri la o anumită oră a zilei, atunci i se va oferi să comute atunci când va veni din nou acest timp.