Mercedes-Benz

Filtrele de aer

Filtrele de aer originale

Filtrele de aer originale

Praful pătruns in motor duce la defectarea prematură a acestuia. De aceea pentru a proteja motorul automobilului este necesar instalarea unui filtru de aer. Cu toate acestea, pentru ca motorul să funcționeze la putere maximă este nevoie de aer.

Filtrele de aer originale Mercedes-Benz pot efectua simultan două funcții: filtrarea chiar și celor mai mici particule de praf și asigurarea fluxului de aer necesar.

Avantajele filtrele de aer 

- Proiectat, fabricat și testat pentru fiecare model specific al motoarelor Mercedes-Benz.
- Se încălzește rapid până la temperatura optimă de lucru.
- Are funcție de auto-curățare.
- Oferiți caracteristici optime de pornire.
- Promovați funcționarea cea mai ecologică a motorului.
- Includeți electrozi rezistenți la uzură de înaltă calitate în structură.

Exemple de diferențe și informații după testare.

Filtrele de aer originale Mercedes-Benz filtrează de până la 20% mai mult aer decât omologii săi.

Exemple de diferențe

Filtrele de aer neoriginale curăță o cantitate mai mica de aer decât cele originale Mercedes-Benz. S-a făcut un experiment la filtrarea prafului, pe baza datelor obținute, exemplarele analogice for ieși din funcțiune înainte de a veni perioada de schimbare a lor.

Testele au fost efectuate la Centrul de Certificare “Certification Group” (2017).

Perspectivă

Argumente suplimentare. Pentru specialiștii tehnici

Testarea filtrelor de aer originale și a două analogi a fost efectuată, de asemenea, de Institutul Independent DEKRA. În timpul testului au fost investigate:

Eficacitatea de filtrare - ca procent.

Testele au arătat că, pe întreaga durată de viață, numai 0.1% din praf trece prin filtrul original de aer Mercedes-Benz, care îndeplinește cerințele producătorului. Filtrele analogice au pierdut 1 și, respectiv, 2,2% praf, în ambele cazuri, aerul purificat insuficient a intrat în motor.

Eficacitatea de filtrare

Capacitatea de absorbție a prafului - în grame

Acest indicator a arătat câte particule de praf, murdărie și funingine pot filtra filtrul de aer. Cu cât valoarea absorbției de praf este mai mare, cu atât durata de viață a filtrului este mai mare.

Capacitatea de absorbție a prafului filtrului original este de 370 g, ceea ce indică posibilitatea utilizării sale pe termen lung. Același indicator pentru filtrele de la alți producători - respectiv 59 și respectiv 200 g. Aceste filtre își vor epuiza resursele mai devreme, ar trebui înlocuite mai des.
Concluzia rezultatelor testelor

Calitatea de neegalat a filtrelor de aer originale este exprimată vizual în numere. Filtrele Mercedes-Benz se caracterizează printr-o durată lungă de viață, rezistență la umiditate și contribuie la funcționarea perfectă a motorului mașinii.