Mercedes-Benz

Piesele de schimb originale

Piesele de schimb originale

Din primele schițe ale designerului și până la transportorul fabricii Mercedes-Benz, acesta păstrează și îmbunătățește calitățile unice ale mașinilor sale.

Acest lucru le face originali reprezentanți originali ai mărcii. De aceea este foarte important ce fel de piese de schimb folosiți la servirea unei mașini. La elaborarea pieselor de schimb, inginerii Mercedes-Benz iau în considerare specificul unui anumit vehicul. Ei colectează toate informațiile posibile într-un singur întreg și vin întotdeauna la rezultate remarcabile.

Prin urmare, utilizarea pieselor de schimb originale este cheia unei operațiuni complete și sigure a mașinii. Creat cu îndemânare, protejat de un design unic de ambalare, marcaje și coduri de bare, acestea oferă o operație stabilă și fără probleme.

Merită să merite într-un asemenea caz să caute un înlocuitor pentru ei?

Ulei de motor original "Mercedes-Benz"

Există un ulei de motor care este ideal pentru mașina dvs.?
Astăzi putem spune cu încredere că acest ulei original de la Mercedes-Benz este primul ulei sub semnul Star.

Uleiul original de motor a fost dezvoltat cu participarea directă a echipei care a creat legendarele automobile Mercedes-Benz - oameni de știință, ingineri și specialiști de top. Cunoștințele, experiența și realizările științifice au constituit baza pentru crearea acestui lubrifiant unic.

Compoziția și proprietățile chimice ale uleiului inițial de motor Mercedes-Benz sunt optime pentru o funcționare fără probleme a autovehiculului dvs., indiferent de modul de operare și de condițiile meteorologice:

- Caracteristici excepționale de lubrifiere pe întreaga gamă de temperatură;
- Rezistența la stres fizic și termic;
- Protecție eficientă a motorului în toate condițiile de funcționare;
- Sistem de componente echilibrat cu atenție;
- Proprietăți excelente de vâscozitate-temperatură pentru pornirea ușoară a motorului;
- Rezistență ridicată la oxidare;
- Impact minim asupra mediului.

Utilizarea uleiului original de motor vă va permite să realizați pe deplin potențialul mașinii dvs. Mercedes-Benz, precum și să vă asigurați funcționarea fiabilă a motorului și uzura minimă a acestuia.

Indiferent de modelul pe care îl alegeți, uleiul original de motor de la Mercedes-Benz este o parte extrem de importantă a mașinii.

Uleiul original de motor de la Mercedes-Benz este protejat împotriva contrafacerii. Prezentat exclusiv în centrele de service autorizate Mercedes-Benz.

Uleiurile Mercedes-Benz sunt destinate exclusiv utilizării în ansamblurile și mecanismele autoturismelor și unităților Mercedes-Benz și, prin urmare, au doar marcajul adoptat în grupul Daimler - numărul de toleranță Mercedes-Benz.