Mercedes-Benz

Bujii de încălzire

Bujii de încălzire originale

Bujii de încălzire originale

Sarcina principală a bujiilor de încălzire este aceea de a asigura formarea continua a scântei necesară pentru aprinderea amestecului aer-combustibil în motor.

Dacă bujia a început să se aprindă intermitent, apar probleme: mașina pierde puterea în timpul accelerării, apar dificultăți la pornirea motorului, sunt observate vibrații la relanți.

Avantajele bujiilor originale:

- Proiectat, fabricat și testat pentru fiecare model de motoare aparte specificat Mercedes-Benz.
- Se încălzește rapid la temperatura de funcționare optimă.
- Are funcția de auto-curățare.
- Oferă caracteristici de pornire optime.
- Promovează funcționarea maxim - ecologică a motorului.
- În componența lor este inclusă electrozi rezistenți la uzură de înaltă calitate.

Exemple de diferențe și informații după testare.

Bujiile originale au asigurat o scânteie stabilă, în timp ce la exemplele analogilor au fost observate întreruperi și defecte.

Exemple de diferențe

Odată ce se formează o scânteie instabilă, motorul rulează neuniform și nu accelerează cit de repede ar trebui.

Acest lucru poate să ducă la apariția diferitor consecințe negative, până la crearea unei situații de accident pe șosea (de exemplu, la depășire, atunci când mașina, nu poate accelera la viteza necesară așa cum se aștepta șoferul).

Grafică

Argumente suplimentare. Pentru specialiștii tehnici

La laboratorul de testare “Certification Group” bujiile de încălzire au fost supuse la o serie de teste în special testele privind scurgerile de gaze.

La verificarea cantității de scurgere de gaze (prin conexiunea părților bujiei) prezentă la testare bujiilor, acestea au fost instalate într-o cameră specială unde s-a asigurat presiunea necesară. Conform standardelor industriale la o diferență de presiune (1,00 ± 0,05) MPa, debitul total de gaz timp de cel puțin 30 de secunde nu trebuie să depășească 5 cm3 / min.

Toate bujiile de încălzire au trecut cu success testul, dar bujiile originale Mercedes-Benz au demonstrat avantajul lor.