Mercedes-Benz

Contract de servicii

Îngrijire pe termen lung calificată

Autovehiculele Mercedes-Benz simbolizează prestigiul, calitatea, designul și tehnologia înaltă. Ei sunt iubiți, sunt mândri de ei, cei mai de succes, independenți și cei mai pretențioși oameni vis de ei. Fiecare astfel de automobil are nevoie de servicii decente, pe deplin compatibile cu nivelul brandului.

Service Un contract de service este o oportunitate de a vă întreține mașina în condiții favorabile.

Compania Grand Premium SRL vă propune să încheiați un contract de service pentru mașina dvs. Acest lucru vă va permite să planificați în avans costurile de întreținere și reparații în timpul duratei de viață planificate. Costul contractului este fix și nu depinde de modificările ulterioare ale prețurilor pentru servicii.

Pe întreaga durată a contractului, veți beneficia de servicii profesionale în centrul tehnic oficial Grand Premium SRL, folosind piese de schimb originale și echipament specializat.
Puteți încheia un contract atunci când cumpărați o mașină sau în timpul garanției fabricii.

Contractul de servicii Mercedes-Benz este întocmit pentru o mașină și nu expiră atunci când mașina este vândută, oferind astfel un avantaj suplimentar atunci când este vândut. Este necesar doar să se emită o modificare a proprietarului contractului de servicii.

Contractul de service, în funcție de tipul ales, este valabil fie de la începutul operării vehiculului, fie de la expirarea perioadei de garanție a fabricii. Contractul de servicii se încheie la sfârșitul contractului selectat sau când mașina atinge kilometrajul ales.
Garanția din fabrică a mașinii se termină, dar doriți să continuați să utilizați toate beneficiile reparației în garanție?

Utilizați contractul de servicii "Standard"

Contractul standard de servicii include servicii de reparare sau înlocuire (după cum a decis Grand Premium SRL) a tuturor componentelor și ansamblurilor vehiculului, care sunt acoperite de condițiile de garanție pentru noul automobil.

Participanții la program sunt în prezent proprietari ai tuturor tipurilor de autoturisme achiziționate de la dealeri.
Concluzia SK "Standard" este posibilă pe întreaga perioadă de valabilitate a garanției fabricii pentru mașină.

Contractul de servicii "standard" poate fi încheiat pentru o perioadă de 1 an (cel de-al treilea an de funcționare) sau de 2 ani (al treilea și al patrulea an de funcționare) de la expirarea garanției fabricii pe mașină. Contractul (furnizarea efectivă a serviciilor de reparații) începe de la sfârșitul garanției fabricii la mașină și continuă până la expirarea contractului de service sau până la kilometrajul ales.

În cazul în care contractul de servicii este încheiat pentru un an (al treilea an de funcționare), acesta poate fi prelungit cu încă 1 an la cererea dumneavoastră.

Costul pachetului "Standard" este un preț fix, individual pentru fiecare model de mașină, kilometraj și durata contractului.

Puteți afla costul contractului pentru mașina dvs. de la reprezentanții companiei prin telefon:

+373 / 22/407 - 188
+373 / 22/809 - 600

Plata pentru pachetul "Standard" este o plată unică efectuată atunci când se încheie un contract.