Mercedes-Benz

Clasa C limuzină

Perfomanța nu cunoaște limite
Mercedes-benz, Clasa C, limuzină, Saloon, autovehicul, design, confort,

Design sportiv până la luminile din spate.

Pe fruntea noului autovehicul Clasa C Limuzină scrie "Perseverență la înaintare": partea din față radiază dinamică și modernitate.

Barele de protecție au un design nou, iar în funcție de echipare strălucesc elementele din crom superior, în timp ce noile faruri MULTIBEAM LED fascinează. Noile lumini din spate sunt executate delicat pentru a accentua lățimea autovehiculului.

Mercedes-benz, Clasa C, limuzină, Saloon, autovehicul, design, confort, faruri, MULTIBEAM LED

Însă cea mai mare presiuneeste cea creată chiar de ea. Electric.

Urcați dintr-o limuzină într-o mașină sport: printr-o simplă apăsare de buton. Puteți ajusta personaltrenul de rulare reglabil opțional DYNAMIC BODY CONTROL, de la foarte confortabil, până lasportiv-rigid. Perfect adaptat la acesta, noul motor pe benzină cu EQ Boost este pregătit în blocstart. Un demaror electric generează printre altele cuplu suplimentar: așa-numitul efect Boost.


Experimentați un confort care înseamnă mai mult: relaxează, liniștește dar în același timp activează și stimulează. Comod, printr-o apăsare de buton: datorită acționării confort ENERGIZING opționale. Un aspect esențial în interiorul noii clase C.

Mercedes-benz, Clasa C, limuzină, Saloon, autovehicul, design, confort, DYNAMIC BODY CONTROL, noul, motor, pe benzină, EQ Boost, Comod, demaror electric

În maxim de formă,atunci când contează.

Mercedes-benz, Clasa C, limuzină, Saloon, autovehicul, design, confort, faruri cu LED, dinamică, modernism

Dorința de a merge mereu mai departe pare să fie inscripționată pe noua clasă C limuzină: partea frontală modificată emană dinamică și modernism.
În funcțiede echipare, barele de protecție au fost reproiectate, elementele din crom lucescși noile faruri cu LED-uri fascinează.

Broșura

Pentru informații suplimentare, descărcă broșura.