Mercedes-Benz

Atego

Transport pentru construcții. 7,5 - 16 t.
Mercedes-Benz, Atego, camion, transport pentru construcții, până la 16 tone, confort, cumpăr, autovehicul, Chișinău, Moldova

De la profesioniști. Pentru profesioniști. Mercedes-Benz în transportul pentru construcții.

Pentru fiecare utilizare în domeniul construcțiilor, pentru fiecare șantier și pentru drumul până acolo.

Oferă o soluție pentru orice problemă. Multilateralitate.

Indiferent în ce domeniu conex construcțiilor vă câștigați banii și indiferent de configurația autovehiculului: Cu Atego, beneficiați de un camion deosebit de versatil, care vă ajută să vă desfășurați mai ușor munca în domeniul construcțiilor civile și finisajelor datorită numeroaselor dotări orientate către domeniul de utilizare.

Mercedes-Benz, Atego, camion, transport pentru construcții, confort, cumpăr, autovehicul, Chișinău, Moldova
Cabină.

De la prima vedere și privite în detalii – cabinele Atego vă arată ce înseamnă domeniul construcțiilor civile și finisajelor. Cu ergonomie rafinată, nivel ridicat de confort la conducere și numeroase detalii practice.

Mercedes-Benz, Atego, camion, transport pentru construcții, până la 16 tone, cumpăr, autovehicul, Chișinău, Moldova, manevrabilitate ușoară
Motoare, transmisii, schimbarea treptelor de viteză.

Motoare eficiente cu 4 și 6 cilindri, performanțe ridicate și consum redus – iar cu ajutorul transmisiei automate Mercedes PowerShift 3, conducerea devine și mai ușoară, chiar și în condiții dificile.
Dinamică vizibilă, manevrabilitate ușoară și consum redus: Transmisia automată asigură selectarea precisă a treptelor de viteză, timpi reduși de schimbare a treptelor, confort ridicat la condus și rentabilitate excepțională.

Mercedes-Benz, Atego, camion, transport pentru construcții, până la 16 tone, confort, cumpăr, autovehicul, Chișinău, Moldova
Confort la conducere, compatibilitate ridicată cu suprastructuri.

De la Atego puteți avea așteptări mari: de exemplu, munca eficientă cu autovehiculul, un comportament foarte bun la conducere și un nivel ridicat de compatibilitate cu suprastructuri. Așadar, practic tot ce aveți nevoie. Și ceea ce nu trebuie să vă mai lipsească după prima călătorie.

Eficiență.

Aduce împreună tot ce își are locul împreună: RoadEfficiency combină costurile totale reduse cu nivelul înalt de siguranță și cu nivelul ridicat de utilizare a autovehiculului. Pentru și mai multă eficiență în transporturi.

Mercedes-Benz, Atego, camion, transport pentru construcții, până la 16 tone, economic, cumpăr, autovehicul, Chișinău, Moldova
Consum redus de combustibil.

Cu Arocs și Atego aveți la dispoziție autovehicule care folosesc deosebit de eficient combustibilul. Cu cât consumul de combustibil este mai redus, cu atât mai reduse sunt costurile totale.

Mercedes-Benz, Atego, camion, transport pentru construcții, până la 16 tone, economic, cumpăr, autovehicul, Chișinău, Moldova
Costuri totale reduse.

Odată cu camioanele noastre, vă stau la dispoziție autovehicule deosebit de rentabile. De costurile scăzute se îngrijesc însă, de exemplu, și ofertele atractive de service Mercedes-Benz și valoarea reziduală estimată ridicată la sfârșitul perioadei de utilizare.

Mercedes-Benz, Atego, camion, transport pentru construcții, până la 16 tone, cumpăr, autovehicul, Chișinău, Moldova, siguranță
Nivel ridicat de siguranță.

Sosire în siguranță – datorită sistemelor inovative de asistență pentru creșterea siguranței la drum, care ușurează în mod activ sarcinile șoferului, protejează autovehiculul și încărcătura și contribuie astfel la un nivel mai ridicat de eficiență. La fiecare călătorie.

Mercedes-Benz, Atego, camion, transport pentru construcții, până la 16 tone, cumpăr, autovehicul, Chișinău, Moldova, logistica
Nivel ridicat de utilizare a autovehiculului.

Prin conectarea inteligentă între autovehicul, Mercedes-Benz Service și firma dumneavoastră de transport pot fi sporite semnificativ utilizarea, încărcarea autovehiculului și eficiența proceselor dumneavoastră logistice.

Fiabilitate.

Aduce împreună tot ce își are locul împreună: RoadEfficiency combină costurile totale reduse cu nivelul ridicat de siguranță și nivelul ridicat de utilizare a autovehiculului. Pentru și mai multă eficiență în transporturi.

- Fiabilitate printr-o proiectare și producție deosebit de robustă și durabilă la Mercedes-Benz.

- Configurații ale grupului motopropulsor combinate optim cu o structură deosebit de robustă și o durată de viață ridicată.

- Punți, componente de șasiu, tren de rulare, suspensie și frâne orientate către aplicații.

- Centrul de informare pentru domeniile de activitate din Wörth cu aproximativ 180 de soluții orientate către practică.

- Mercedes-Benz Custom Tailored Trucks pentru conversii personalizate de autovehicule.

- Intervale lungi între revizii și proiectare orientată pe servicii pentru costuri reduse de reparații și întreținere.

- Piese de origine Mercedes-Benz pentru fiabilitate și pentru menținerea valorii, precum și piese de schimb originale, ca alternativă convenabilă

Multimedia.