Mercedes-Benz

Atego

Transport de mărfuri. 6,5–16 tone.
Mercedes-Benz, Atego, camion, transport de mărfuri, până la 16 tone, cumpăr, autovehicul, Chișinău, Moldova

Se poate măsura cu oricine.
Mercedes-Benz în transportul de mărfuri.

Cu modelul Atego sunteți pregătiți în mod ireproșabil pentru provocările transportului de mărfuri ușoare. Prin înalta sa eficiență și fiabilitate. Și pentru că multilateralitatea sa oferă o configurație specifică a autovehiculului pentru practic orice pretenție și orice domeniu.

Caracter polivalent.
Pregătit în mod excepțional: Acum și în viitor.

Cu Atego, beneficiați de un camion deosebit de versatil, care vă ajută să vă desfășurați mai ușor munca în transportul de mărfuri datorită numeroaselor dotări orientate către aplicații. Per total: Prin versatilitatea sa, cu modelul Atego sunteți pregătit ireproșabil pentru activitatea zilnică în transportul de mărfuri ușoare. Acum și în viitor.

Mercedes-Benz, Atego, camion, transport de mărfuri, până la 16 tone, confort, cumpăr, autovehicul, Chișinău, Moldova, spații de depozitare
Cabină, dotări.

Nivel ridicat de orientare către aplicații – acesta este scopul diferitelor variante de cockpit ale autovehiculului Atego. Toate cele trei se evidențiază prin amplasarea ergonomică a tuturor elementelor de comandă și a spațiilor de depozitare practice.

Mercedes-Benz, Atego, camion, transport de mărfuri, până la 16 tone, economic, cumpăr, autovehicul, Chișinău, Moldova
Motoare, transmisii, schimbarea treptelor de viteză.

Motoarele eficiente cu 4 și 6 cilindri, cu performanțe ridicate și consum redus, în combinație cu transmisia automată Mercedes PowerShift 3 facilitează conducerea, chiar și în condiții dificile.
Transmisia automată Mercedes PowerShift 3 cu programele de conducere „economy” sau „power”, precum și moduri de conducere ce pot fi activate/dezactivate și funcții suplimentare.

Mercedes-Benz, Atego, camion, transport de mărfuri, până la 16 tone, confort, cumpăr, autovehicul, Chișinău, Moldova, mărfuri ușoare, suspensia cabinei, configurația punții spate
Confort la conducere, compatibilitate ridicată cu suprastructuri.

De la Atego puteți avea așteptări mari: de exemplu, munca eficientă cu autovehiculul, un comportament foarte bun la conducere și un nivel ridicat de compatibilitate cu suprastructuri. Așadar, practic tot ce aveți nevoie. Și ceea ce nu trebuie să vă mai lipsească după prima călătorie.
Atego transmite un sentiment foarte plăcut, suveran la conducere. La baza acestuia stau asistentul pentru menținerea stabilității, suspensia cabinei, direcția, configurația punții spate și suspensia care interacționează exemplar.

Eficiență pe toate planurile.

Aduce împreună tot ce își are locul împreună: RoadEfficiency combină costurile totale reduse cu nivelul înalt de siguranță și cu nivelul ridicat de utilizare a autovehiculului. Pentru și mai multă eficiență în transporturi.

Mercedes-Benz, Atego, camion, transport de mărfuri, până la 16 tone, eficient, cumpăr, autovehicul, Chișinău, Moldova, mărfuri ușoare
Consum redus de combustibil.

Cu modelul Atego aveți la dispoziție autovehicule care utilizează combustibilul deosebit de eficient. Pentru că, cu cât este mai scăzut consumul de combustibil, cu atât mai scăzute sunt costurile totale.
Pentru o rezistență mai mică la înaintare, designul modelului Atego a fost optimizat până în cele mai mici detalii. De la bara de protecție la panourile de colț și plafon – totul contribuie la reducerea rezistenței la înaintare și, prin urmare, a consumului de carburant. În plus, piese aerodinamice disponibile la cerere reduc și ele consumul.

Mercedes-Benz, Atego, camion, transport de mărfuri, până la 16 tone, cumpăr, autovehicul, Chișinău, Moldova
Costuri totale reduse.

Odată cu camioanele noastre, vă stau la dispoziție autovehicule deosebit de rentabile. De costurile scăzute se îngrijesc însă, de exemplu, și ofertele atractive de service Mercedes-Benz și valoarea reziduală estimată ridicată la sfârșitul perioadei de utilizare.

Mercedes-Benz, Atego, camion, transport de mărfuri, până la 16 tone, cumpăr, autovehicul, Chișinău, Moldova, siguranță
Nivel ridicat de siguranță.

Sosire în siguranță – datorită sistemelor inovative de asistență pentru creșterea siguranței la drum, care ușurează în mod activ sarcinile șoferului, protejează autovehiculul și încărcătura și contribuie astfel la un nivel mai ridicat de eficiență. La fiecare călătorie.
Camioanele care sunt sigure, nu reprezintă doar o mare evoluție pentru toți participanții la trafic. Acestea sunt și mai eficiente. Deoarece sunt implicate mai rar în accidente și susțin și ușurează sarcina șoferului. De aceea, toată experiența noastră de peste 45 de ani se concentrează asupra dezvoltării sistemelor inovatoare de asistență.

Mercedes-Benz, Atego, camion, transport de mărfuri, până la 16 tone, cumpăr, autovehicul, Chișinău, Moldova, logistica
Nivel ridicat de utilizare a autovehiculului.

Prin conectarea inteligentă între autovehicul, Mercedes-Benz Service și firma dumneavoastră de transport pot fi sporite semnificativ utilizarea, încărcarea autovehiculului și eficiența proceselor dumneavoastră logistice.

La Mercedes-Benz, fiabilitatea face parte din echiparea standard.

La construcția camionului nostru stabilim întotdeauna cele mai stricte standarde de calitate care există: cerințele provenite din practică. Sau pe scurt: ale dumneavoastră.

Pentru noi aceasta înseamnă: să vă punem la dispoziție camioane care funcționează bine și în condiții extreme sau pe teren accidentat. Cu alte cuvinte: „Trucks you can trust“.

Ca partener care vă ajută să vă rezolvați eficient sarcinile zilnice de transport, vom face și pe viitor totul pentru ca dumneavoastră să fiți plin de încredere când porniți la drum. Cu toată experiența acumulată în peste 110 ani de construcții de autovehicule. Prin intermediul camioanelor cu componente și dotări robuste, testate de mii de ori, care au în vedere condițiile topografice și climaterice de la fața locului. 

Multimedia.