Mercedes-Benz

GLA: Mai mult caracter, mai mult spațiu, mai multă siguranță

28.04.2020

The new Mercedes-Benz GLA, Mercedes-benz, Chisinau, Moldova, auyovehicul, cumpărare, distribuție auto, Grand Premium
Mai mult caracter: Noul GLA este modelul entry-level din gama SUV de succes Mercedes-Benz, și al optulea model din familia de mașini compacte. Caracteristicile de proiectare off-road ale marcajului includ secțiunea din față verticală, supraîncărcări scurte în față și spate și placare de protecție în toată fața. Modelele 4MATIC au ca pachet un pachet Inginerie Off-Road. Acesta cuprinde un program suplimentar de conducere, o funcție de asistență la condus în jos și o animație off-road pe afișajul media, împreună cu farurile LED MULTIBEAM, o funcție de lumină specială pentru conducerea off-road.
Mai mult spațiu: Cu o înălțime de 1611 milimetri (1616 cu șine de acoperiș), noul GLA este cu peste zece centimetri mai mare decât predecesorul său. Poziția mai înaltă a scaunului tipică unui SUV face mai multă încăpere pentru cap pe scaunele din față. De asemenea, spațiul pentru picioare din spate este de asemenea mult mai generos - chiar dacă acum GLA este cu un centimetru și jumătate mai scurt. Scaunele din spate pot fi reglate opțional cu 14 centimetri, iar spătarul spătarului din spate poate fi setat pe un raclet mai abrupt, făcând loc pentru astfel de articole precum cutii voluminoase.
Mai multă siguranță: noul GLA face un pas suplimentar în ceea ce privește gradul de siguranță al sistemelor sale de asistență la conducere, cu asistență mecanică cooperativă. Funcțiile îmbunătățite ale pachetului de asistență la conducere includ, de exemplu, funcția de manevră de întoarcere, funcția de coridor de urgență, funcția de avertizare de ieșire care avertizează șoferul să se apropie de bicicliști sau vehicule și un avertisment atunci când pietonii sunt detectați în apropierea trecerilor cu zebra. GLA poate reacționa atunci când șoferul nu. În multe situații, funcția Active Brake Assist este aceea de a aplica frânarea autonomă pentru a evita o coliziune sau pentru a reduce gravitatea acesteia. La viteze tipice ale orașului, sistemul este capabil să frâneze vehiculele staționate și să treacă pietonii și să evite coliziunile în funcție de situație.
Mai multe virtuți familiale: cu motoare puternice și eficiente cu patru cilindri, cele mai noi sisteme de asistență la conducere, cu asistență cooperativă a șoferului, sistemul de infotainment MBUX cu funcționare intuitivă, precum și controlul complet al confortului ENERGIZANT, GLA are toate atuurile generației actuale de compacte de la Mercedes-Benz.
Mai multă electrificare: Un model EQ Power cu acțiune hibridă de a treia generație va fi deja disponibil în prima jumătate a acestui an. Și EQA, un model complet electric, va urma până la sfârșitul anului.