Mercedes-Benz

Compania "Grand Premium" SRL

Mercedes-benz, Chișinău, Moldova, autovehicul, cumpărare, distribuție auto, siguranță, design, exclusivitate, confort, Compania "Grand Premium" SRL

Compania Grand Premium este distribuitor oficial unic al automobilelor Mercedes-Benz în Republica Moldova, care din decembrie 2007 a încheiat un contract direct cu Mercedes-Benz (Stuttgart, Germania).

În saloanele de automobile, inaugurate de compania Grand Premium în Chişinău şi Bălţi, manageri cu experienţă în domeniu vor oferi clienţilor o gamă variată de autoturisme şi autocamioane Mercedes-Benz.

În Republica Moldova compania Grand Premium îndeplineşte trei funcţii: de reprezentant regional, distribuitor şi centru Autoservice, care prestează servicii de reparaţii pe perioada de garanţie şi postgaranţie a automobilelor. Centrele Autoservice, unul din care deja activează în Chişinău, ce urmează a fi deschise în regiuni, corespund celor mai înalte standarde ale corporaţiei Mercedes-Benz.

Nivelul profesional al specialiştilor întreprinderii este ridicat cu regularitate la întreprinderile sau reprezentanţele concernului din Stuttgart, Kiev şi Moscova.

La depozitele centrelor Autoservice ale companiei Grand Premium permanent sunt disponibile mai bine de 12 mii denumiri de piese de schimb pentru autoturisme şi autocamioane, ce deţin certificatele de calitate necesare.