Mercedes-Benz

CLA Coupé

11.01.2019

CLA, Sport Automobil, Iustruit, automobil comfortabil, model nou, un automobil, CLA, Coupé, Mercedes-benz, Chișinău, Moldova, autovehicul, cumpărare, distribuție auto, siguranță, design, exclusivitate, confort, comod
Datorită noilor bare de protecție, utilizarea serială a grilajului negru în stilul "diamant" și noile jante din aliaj ușor, designul sportiv expresiv al mașinilor CLA, transformat în timpul restabilire, arată acum și mai "lustruit".
Interiorul a beneficiat și de o serie de soluții mai luxoase, inclusiv opțiuni noi pentru tapițerie și ornamente decorative, precum și controale cromate.Luați un loc - simțiți-vă ceva special: scaunele sportive montate în serie, cu tetiere integrate în față și în spate, oferă tuturor pasagerilor un sprijin excelent.
Deflectoarele de ventilație seamănă cu un motor cu jet. Panoul de instrumente sub forma a două tuburi rotunde mari este evidențiat în roșu, cu un accent deosebit pe sportivitate. Stilul sportiv al cabinei subliniază și volanul multifuncțional într-un design cu 3 spițe.