Mercedes-Benz

Mercedes-Benz a participat la Salonul Auto de la Frankfurt

07.10.2019

Mercedes-Benz, participat, Salonul, Auto, Frankfurt, 2019, EQ, Technology, Chișinău, Moldova, autovehicul, cumpărare, distribuție auto, siguranță, design, exclusivitate, confort
La Salonul Internațional Auto de la Frankfurt, în perioada 10 - 22 septembrie 2019, Mercedes-Benz a prevalat soluții eco-durabile pentru viitorul apropiat.
Ola Källenius, noul președinte al consiliului de administrație al Mercedes-Benz Group AG și șeful diviziei de autoturisme Mercedes-Benz, a vorbit despre planurile de viitor ale mărcii Mercedes-Benz.Numeroase premiere mondiale subliniază dorința inventatorului auto de a continua să dezvolte și să ofere soluții inteligente de mobilitate.
Pentru a face acest lucru, standul expozițional Mercedes-Benz a fost reconstruit și complet orientat spre client. Cu o seară înainte de prima zi de presă, jurnaliștii invitați, au avut o ocazie exclusivă de a face cunoștință cu cele mai noi știri al evenimentul Meet Mercedes, care a inclus un program de seminare fascinant.
Premieră mondială: Concept Car inovatoare și automobile hibride noiNoul Concept Car a marcat premiera mondială a unei mașini care încorporează o viziune flexibilă, orientată către client pentru produsul Mercedes-Benz și marca EQ Technology. De asemenea, la expoziție, au fost prezentate pentru prima dată automobile hibride noi Mercedes-Benz reîncărcabile și primul monovolum EQV cu propulsie electrică. GLB și-a sărbătorit premiera în cadrul expoziției.
Smart -un inițiator în mobilitatea urbană, a demonstrat pentru prima oară modele actualizate ale mașinilor sale electrice într-o metropolă din Main. Pentru a te scufunda în lumea dinamicii sportive Mercedes-AMG, un brand de la Affalterbach a introdus opțiunea unui SUV compact bazat pe GLB.