Mercedes-Benz

Noul Mercedes-Benz GLA sărbătorește premiera mondială digitală pe mass-media Mercedes me

Noul, Mercedes-Benz, GLA, premiera, mondială, Mercedes, me, media,Chișinău, Moldova, autovehicul, cumpărare, distribuție auto, siguranță, design, exclusivitate, confort,

Mercedes-Benz a prezentat al optulea model din generația sa actuală de vehicule compacte într-o premieră mondială pur digitală. 

Publicul s-a bucurat de o experiență exclusivă a noului GLA pe platforma de comunicații media Mercedes me. Ola Källenius, președintele consiliului de administrație al Mercedes-Benz Group AG și Mercedes-Benz Group AG, precum și Gorden Wagener, director de proiectare Daimler Group, au prezentat cel mai recent SUV care va purta steaua cu trei vârfuri într-un show de 15 minute.

Prima apariție a Mercedes-Benz GLA este disponibilă și prin intermediul cererii video la adresa https://media.mercedes-benz.com/gla. Noul model compact compact va ajunge la dealerii europeni la începutul anului 2020.

„Am îmbunătățit Mercedes-Benz GLA din toate punctele de vedere. Oferă mai mult confort, mai multă siguranță și mai multă eficiență. Profilul noului GLA s-a schimbat destul de mult. Comparativ cu predecesorul său, a devenit mai înalt și mai scurt. Motivul: a câștigat doar ca dimensiune, acolo unde a câștigat cu adevărat în comoditate pentru pasageri ”, spune Ola Källenius. „Noul GLA este pachetul perfect: compact și spațios, sigur și inteligent, precum și eficient și sportiv.”

„Fiind o combinație perfectă între o mașină compactă și un SUV, noul GLA este o dovadă a luxului modern”, spune Gorden Wagener. „Dispune de un design iconic care își redefinesce din nou clasa. Acesta combină genele masculine off-roader cu filosofia noastră de puritate senzuală. În același timp, proporțiile și poziția și mai puternice contrastează cu dimensiunile sale compacte. ”

Mai sigur și mai spațios

Motoare puternice și eficiente cu patru cilindri, cele mai noi sisteme de asistență la șofer, cu asistență cooperativă a șoferului, sistemul intuitiv MBUX (Mercedes-Benz User Experience) și sistemul de control ENERGIZING complet oferă noului model toate caracteristicile excepționale ale celei mai recente generații de Mercedes -Benzuri compacte. De asemenea, este echipat cu sistemul opțional de tracțiune integrală 4MATIC opțional, cu distribuție completă a cuplului.

Noul GLA este chiar mai distinctiv decât predecesorul său - stând mai sus cu mai mult de zece centimetri la 1.611 milimetri (1.616 mm cu șină de acoperiș), oferind mai mult spațiu de cap în primul rând. Sala de picioare spate este, de asemenea, semnificativ mai mare. Deși este mai scurt la exterior decât modelul de ieșire, noul GLA este mai spațios la interior. Elementele tipice de proiectare off-road sunt extremitatea față verticală, suprapunerile frontale și posterioare scurte și placa de protecție care se desfășoară până la capăt.

GLA este echipat cu cele mai noi sisteme de asistență la șofer și oferă astfel cel mai înalt nivel de siguranță activă în segmentul compact. Unele dintre sistemele de ultimă generație incluse în pachetul de asistență a șoferului sunt funcția de viraje, funcția de bandă de urgență, funcția de avertizare-ieșire a vehiculului și sistemul de alertă care identifică pietonii de pe trecerile de zebră sau apropiate.