Mercedes-Benz

Mercedes-Benz Clasa V

07.10.2019

New, V-class, noul, Mercedes-Benz, Clasa V, mai, comod, elegant, ca, niciodată, Chișinău, Moldova, autovehicul, cumpărare, distribuție auto, siguranță, design, exclusivitate, confort
Cu Mercedes-Benz Clasa V familiile călătoresc și mai relaxat, aventurierii trăiesc fiecare clipă mai intens, iar navetiștii ajung la destinație mai comod și mai elegant ca niciodată.
Urcați în autovehicul și veți savura fiecare kilometru parcurs cu Clasa V. În acest autovehicul, familiile și oamenii de afaceri călătoresc și mai relaxat. Aventurierii de agrement se bucură mai intens de fiecare moment, iar pasagerii își ating obiectivele mai confortabil și mai elegant ca niciodată.
Cu formele sale puternice, inconfundabile, Clasa V este o adevărată atracție vizuală – mai ales dotată cu AMG Line sau cu pachetul Night: interiorul sugerează de asemenea grandoare: conceptul spațiului interior variabil, sistemele inteligente de asistență și siguranță, precum și sistemele multimedia conectate excelent în rețea, constituie un exemplu în acest segment. Cu noua motorizare de top V 300 d cu 176 kW (239 CP) [consum de combustibil în regim mixt: 7.2 l/100 km; emisii de CO2: 188 g/km][1][*] precum și cutia de viteze automată cu 9 trepte 9G-TRONIC va face din fiecare deplasare o experiență de conducere și mai plăcută.
Clasa V crește odată cu sarcinile sale: în cele două rânduri din spate, scaunele individuale, precum și banchetele cu 2 și 3 locuri pot fi combinate într-o serie de variante. În echiparea de serie, în spate sunt amplasate 4 scaune individuale confortabile. La cerere, chiar și în varianta compactă pot fi montate două banchete cu 3 locuri, ceea ce transformă Clasa V într-un autovehicul cu 8 locuri.
Dacă sunt suficiente 7 locuri, primul rând de scaune din spate poate fi echipat cu o banchetă cu 2 locuri sau 2 scaune individuale. Un element esențial cu privire la confort îl constituie scaunele de lux din primul rând de scaune spate. Detaliile practice, cum ar fi sistemul de șine pentru scaune, pe care banchetele și scaunele pot fi deplasate longitudinal sau în poziție față în față, satisfac inclusiv cerințele individuale exigente de confort.
[*] Informații suplimentare cu privire la consumul oficial de combustibil și la emisiile oficiale de CO₂ ale modelelor noi de autoturisme sunt disponibile în „Ghidul despre consumul de combustibil, emisii CO₂ și consumul de curent pentru autoturismele noi”, care se găsește gratuit la fiecare punct de vânzare și la DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).
[1] Valorile indicate au fost determinate în concordanță cu metoda de măsurare prescrisă. Valorile indicate sunt “valorile CO2 WLTP măsurate” în acord cu art. 2 nr. 3 din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Valorile de consum de carburant au fost calculate în baza acelor valori.