Mercedes-Benz

Noul Mercedes-Benz S-Class

01.08.2021

The new Mercedes-Benz S-Class
„Clasa S este cel mai bine vândut sedan executiv din lume. În ultima sa generație, dorim să oferim clienților noștri inovație, siguranță, confort și calitate la un nivel nemaivăzut până acum ”, subliniază Ola Kallenius, CEO al Mercedes-Benz Group AG și Mercedes-Benz Group AG. „Noua Clasă S ne oferă și mai multe motive pentru a pretinde că am construit cea mai bună mașină din lume”, adaugă Markus Schaefer, membru al consiliului de administrație al Mercedes-Benz Group AG și Mercedes-Benz Group AG, responsabil pentru cercetare și dezvoltare la Daimler, și șef Directorul executiv al autovehiculelor Mercedes-Benz, „combină luxul atrăgător cu cea mai înaltă siguranță posibilă și cel mai înalt confort posibil”.
În clasa S, nivelul luxului modern a fost dus la noi culmi. În ea, designerii au creat o atmosferă de confort și confort, care amintește de o zonă de recreere de primă clasă și impregnată de ideea de eleganță, noblețe și ușurință. Unul dintre cele mai izbitoare și interesante detalii aici este tabloul de bord - datorită noii sale arhitecturi, designului modern al suprafeței și dispunerii ergonomice a afișajelor. În același timp, ideea menținerii bunăstării este dezvoltată în continuare aici: oferind un confort ridicat la conducere și acustic, precum și oferind o gamă largă de programe CONFORT ENERGIZANT, Clasa S se ocupă în mod cuprinzător de fiind din pasagerii săi. Sistemul eficient de filtrare a aerului, care a primit în mod meritat propriul său nume ENERGIZING AIR CONTROL, îi ajută, de asemenea, să rămână în formă excelentă.
Călătoria cu confort și muncă fără efort în Clasa S a fost întotdeauna posibilă. În noua generație a acestei mașini, salonul se transformă deja în sfârșit în al treilea loc principal de reședință al proprietarului - un loc al intimității sale între casă și locul de muncă. Aproape toate dimensiunile care afectează confortul în ambele variante ale Clasei S, cu un ampatament scurt (nu disponibil în RF) și ampatament lung, s-au îmbunătățit atât pe scaunele din față, cât și pe cele din spate. În consecință, senzația de spațiu și mai mare în cabină a crescut.