Mercedes-Benz

Noul A-Class: exemplu de siguranță activ și pasiv

25.01.2019

New, A-Class, Mercedes-Benz, primește, premiul, de, la,  Euro, NCAP, este, premiat, declarat, fiind, cele, mai, sigure, din, Europa, Noul, exemplu, activ, pasiv, Chișinău, Moldova, autovehicul, cumpărare, distribuție auto, siguranță, design, exclusivitate, confort, comod
Mercedes-Benz A-Class este premiat și declarat ca fiind cele mai sigure din Europa.
Numit ca fiind cel mai bun vehicul testat în acest an și cel mai bun în clasa sa pe segmentul de mașini mici de familie: Organizația Europeană de siguranță – Euro NCAP a premiat noul Mercedes-Benz A-Class pentru siguranța sa excepțională.
Mașinile Mercedes –Benz A-Class au fost supuse la un șir de teste de accident de către specialiștii în siguranța mașinilor de la Euro NCAP și au obținut rezultate remarcabile la acestea. Ca rezultat au obținut un rezultat final de 5 stele. Acest premiul euro NCAP reprezintă recunoașterea standardelor de excelență în siguranța a vehiculelor”, a explicat prof. Dr. Rodolfo Schöneburg, șeful departamentului de siguranță pasivă și funcții ale autovehiculelor Mercedes-Benz. “Cu toate acestea, aceste teste euro NCAP reprezintă doar un eșantion mic de simulări ale accidentelor care pot avea loc in condiții reale de condus. Din acest motiv, Mercedes-Benz utilizează, in procesul de proiectare al mașinilor sale, date obținute în urma testelor pe care le efectuam în peste 40 de situații diferite de accident”.