Mercedes-Benz

Noul Actros este camion pentru anii 2020

06.02.2020

nou Actros, nou, distribuție, camioane, camioane 2020, transport marfă, camioane, Grand Premium, Mercedes-Benz, Chișinău, Moldova, mașină, cumpărare, distribuție auto, construcție, transport,Predictive Powertrain Control, Active Brake Assist 5
Un transportator de succes și multi-premiat - noul Actros este camioneta pentru anii 2020
Stuttgart - noul Actros este o propunere convingătoare - în primul rând în operarea zilnică cu tot mai multe companii de transport europene, și apoi și ca câștigător al numeroaselor premii din întreaga Europă. Astfel de premii subliniază faptul că pilotul Mercedes-Benz Trucks continuă să stabilească standarde pentru siguranță, eficiență și conectivitate.
- Noul Actros este „Camionul internațional al anului 2020”
- Numeroase premii suplimentare sunt mărturie despre inovațiile găsite în camioanele Mercedes-Benz.
- Un plus de siguranță, eficiență și conectivitate în viața de transport de zi cu zi: începând cu vara anului 2019, noul Actros și-a dovedit valoarea pentru tot mai mulți clienți din toată Europa.
- Până acum unic pe piață: Active Drive Assist permite conducerea parțial automatizată, în timp ce MirrorCam înlocuiește oglinzile retrovizoare convenționale.
- Sistem de asistență la frânarea de urgență avansat de ultimă generație pentru un plus de siguranță pe drum/
- Economii de combustibil de până la cinci la sută datorită aerodinamicii optimizate și chiar mai eficiente controlului predictiv al pulberii.
- Multimedia Cockpit, Mercedes Truck App Portal și multe altele: nenumărate inovații asigură un nivel ridicat de conectivitate.
Premiul cel mai semnificativ din perspectivă europeană este premiul „Camionul internațional al anului 2020”. "Odată cu introducerea noului Actros, Mercedes-Benz a adus pe drumurile noastre un camion extrem de sofisticat, care netezește drumul către conducerea automată a viitorului", a fost motivul acordării, după cum a explicat președintele juriului, Gianenrico Griffini. Comitetul, care cuprinde jurnaliști specialiști în vehicule comerciale din 24 de țări, a citat Active Drive Assist, precum și alte inovații, cum ar fi sistemul de control al croazierelor și sistemul de intervenție de transmisie Predictive Powertrain Control, interfața completă a mașinii umane sub formă de cocktail multimedia și Sistemele de siguranță de ultimă generație, inclusiv sistemul îmbunătățit de asistență la frânare de urgență Active Brake Assist 5, printre motivele acordării. De-a lungul istoriei premiului „Camionul Anului”, Mercedes-Benz nu numai că a fost cel mai frecvent destinatar, dar a câștigat și competiția, cea mai importantă pentru industria din Europa, cu toate versiunile anterioare ale Actros.