Mercedes-Benz

Cristina Mittermeier vrea să facă lumea un loc mai durabil

06.03.2020

She's Mercedes,  "Change Your Mindset", Cristina Mittermeier, Mercedes-Benz EQC, Ziua Internațională a Femeii, 8 martie, Grand Premium, Mercedes-benz, Chișinău, Moldova, autovehicul, cumpărare, distribuție auto,

De Ziua Internațională a Femeii: She's Mercedes prezintă un fotograf de renume mondial pentru conservare: „Schimbă-ți mintea”: Cristina Mittermeier vrea să facă lumea un loc mai durabil.
Stuttgart. Conservarea naturii este vocația ei, iar un aparat foto este însoțitorul ei constant: fotograful de aventură și conservare Cristina Mittermeier încearcă să inițieze schimbarea cu fotografiile sale și să inspire oamenii să se regândească. „She's Mercedes” a însoțit-o în casa aleasă din Insula Vancouver. Aici a fost realizat filmul „Change Your Mindset”, în care Cristina Mittermeier își prezintă locurile preferate și zonele de retragere de pe insula canadiană, într-un EQC Mercedes-Benz complet electric (consum combinat de energie: 20.8–19.7 kWh / 100 km; emisiile de CO2 combinate: 0 g / km) [1].
Locuri care trebuie păstrate și care îi consolidează în continuare angajamentul față de natură. Portretul de film al fotografului de renume mondial Cristina Mittermeier a fost creat pentru a marca Ziua Internațională a Femeii, pe 8 martie, prin inițiativa de marketing She's Mercedes și încearcă să încurajeze oamenii să meargă pe propriul drum și să trateze resursele noastre naturale într-un mod sustenabil. Proiectul de film marchează, de asemenea, un an aniversar pentru She's Mercedes, deoarece inițiativa își sărbătorește a cincea aniversare în septembrie 2020.
Află mai multe despre Cristina Mittermeier pe site-ul său oficial: https://cristinamittermeier.com.
Mai multe despre She's Mercedes și informații suplimentare pot fi găsite pe mercedes.me/she și pe canalele de socializare de pe LinkedIn: linkedin.com/showcase/shes-mercedes și pe Instagram, precum și în revista She's Mercedes.
Filmul „Cristina Mittermeier: Schimbă-ți mintea” poate fi vizionat pe YouTube pe https://youtu.be/bLkiXfhspww.
[1] Consumul de energie electrică și raza de acțiune au fost determinate pe baza Regulamentului (CE) nr. 692/2008. Consumul de energie electrică și gama depind de configurația vehiculului.