Mercedes-Benz

Premiera a noului pilot Mercedes-Benz Trucks

07.09.2018

Mercedes-Benz, Trucks, Premiera, noului, pilot, Noul, Actros, Active, Drive, Assist, camioane, Chișinău, Moldova, autovehicul, cumpărare, distribuție auto, siguranță, design, exclusivitate, confort, comod
Noul Actros cu Active Drive Assist: Mercedes-Benz Trucks pune condusul parțial automatizat in productia de serie
Mercedes-Benz Trucks prezintă noul Actros cu puțin timp înainte de Show IAA Vehicles Commercial în Hannover.
Poveste de succes a camionului greu Actros: aproximativ 1,2 milioane de unități livrate începând cu 1996.
O siguranță sporită semnificativă prin condusul parțial automatizat: noul Active Drive Assist poate frâna, accelera și conduce în toate domeniile de viteză.
Noul sistem de asistență la frânare activă 5 oferă asistență în cazul unei coliziuni iminente sau a unui alt accident - dacă este necesar și cu frânare automată completă.
Primul camion produs în serie, cu o oglindă în loc de oglinzi exterioare: îmbunătățire enormă pentru aerodinamică, siguranță și manipulare a vehiculului.
Consumul de combustibil sa redus din nou față de predecesorul său: cu până la trei procente pe autostrăzi și până la cinci procente pe drumurile de țară.
Stefan Buchner, șeful Mercedes-Benz Trucks: "La doar patru ani de la prezentarea modelului Mercedes-Benz Future Truck 2025 în mod automat, lansăm noul Actros cu primul sistem de asistență parțial automatizat din lume, într-un camion produs în serie , extindându-și astfel rolul de lider în conducerea automată. Când este echipat cu Active Drive Assist, noul nostru Actros face afacerea logistică mult mai sigură pentru toți utilizatorii de drumuri și mai eficientă pentru clienții noștri."