Mercedes-Benz

Mercedes-Benz avansează siguranța camioanelor.

07.11.2019

Mercedes-Benz, avansează, siguranța camioanelor, Noul, Actros, Trucks, camioane, Chișinău, Moldova, cumpărare, distribuție auto, siguranță, design, exclusivitate, confort
Stuttgart / Berlin - Joi, a avut loc dialogul cu privire la siguranța camioanelor Mercedes-Benz, în cadrul căruia experți din politică și afaceri, precum și din Dekra Accident Research și Allgemeiner Deutscher Fahrrad-Club e.V. (Asociația Generală a Bicicletelor din Germania) a discutat soluții inovatoare pentru îmbunătățirea în continuare a siguranței rutiere în contextul camioanelor pentru toți participanții la trafic. Mercedes-Benz Trucks a prezentat noul Actros pentru a arăta exact ce nivel de siguranță este posibil pe drumuri și ce face producătorul în vederea viziunii lor de a conduce fără accidente: pentru inginerii din Stuttgart, această cale include tăierea - sisteme de siguranță active de margine - care sunt acum pe drumuri în număr mare. Din ianuarie 2020, Mercedes-Benz Trucks își va echipa seria de modele grele cu sistemul de frânare de urgență de ultimă generație, cu recunoaștere pietonală (ABA 5), la nivel european, ca standard. De asemenea, Sideguard Assist de la Mercedes-Benz Trucks, care este prezent pe piață din 2016, este acum disponibil nu numai pentru fabrică, ci și pentru reamenajare.
Mercedes-Benz Trucks a fost întotdeauna un pionier în industrie în acest sens. Corporația a investit miliarde de euro pe an în cercetare și dezvoltare, pentru sistemele de asistență pentru a oferi și mai mult sprijin șoferilor în activitatea lor și pentru a spori siguranța tuturor utilizatorilor de drum.
"Sistemele noastre de asistență la siguranță aduc o contribuție importantă la evitarea accidentelor, motiv pentru care ne propunem să aducem un număr mare de ele pe drumuri. Dacă echipăm automat fiecare nou Actros cu sistemul nostru de frânare de urgență de ultimă oră începând cu Anul viitor, acest număr va continua să crească - automat cu fiecare camion nou ", afirmă Ștefan Buchner, membru în Consiliul de administrație al Daimler Truck AG și șeful Mercedes-Benz Trucks.
Noul Actros este în special un exemplu strălucitor pentru nivelul ridicat de siguranță al camioanelor moderne. Acest lucru este demonstrat de Active Brake Assist de generația a cincea (ABA 5), asistentul de frânare de urgență, Active Drive Assist pentru conducere semiautomatică, MirrorCam în loc de oglinzi cu unghi larg și unghi larg și Sideguard Assist cu recunoaștere pentru pietoni și ciclisti. ABA 5, așa cum a anunțat Ștefan Buchner la Berlin, va fi disponibil standard în Europa începând cu 1 ianuarie 2020 în fiecare Actros și Arocs, atât timp cât un asistent de frânare este impus de lege. În mod similar, Sideguard Assist de la Mercedes-Benz Trucks este acum disponibil nu numai în ceea ce privește funcționarea, ci și ca o retrofit egală ca calitate a soluției standard - pentru multe modele populare de actros, Arocs și Econic din anul de producție 2017.