Mercedes-Benz

MB Clasa a V-a și Marco Polo - mai mult confort și inovație

09.12.2019

Mercedes-Benz, V-Class, Marco Polo, mai, mult, inovație, Chișinău, Moldova, autovehicul, cumpărare, distribuție auto, siguranță, design, exclusivitate, confort, Hello, Mercedes
În urmă cu aproximativ un an, Mercedes-Benz Clasa a V-a a sărbătorit fațetarea: un nou design frontal, o nouă combinație de culori și tapiţerie, un motor dinamic și eficient cu patru cilindri OM 654 diesel, o transmisie automată 9G-TRONIC și o gamă extinsă de sisteme de asistență.
Autoutilitarele Marco Polo și Marco Polo HORIZON au fost, de asemenea, actualizate.
Acum modelele tale preferate Mercedes-Benz vor deveni și mai atractive. Din decembrie, acestea pot fi comandate împreună cu sistemul multimedia MBUX intuitiv și auto-învățat. Mai mult, de la sfârșitul anului 2019, mașinile nou-comandate Marco Polo vor veni standard cu Mercedes-Benz Advanced Control (MBAC). Acest modul inovator de interfață transformă o camionetă compactă cu stea într-o casă auto.
Elementul central al sistemului multimedia MBUX este conceptul său de control intuitiv și, în special, sistemul de control vocal. Recunoaște aproape orice propoziție imaginabilă referitoare la domenii de informare și transport. De exemplu, fraze precum „Porniți radio” și „Porniți încălzirea scaunelor”. În plus, vorbirea indirectă precum „Mi-e frig” este de asemenea înțeleasă. Sistemul de control vocal este activat folosind butonul de pe volan sau cuvintele „Hello, Mercedes”. În plus, sistemul de control vocal este capabil să învețe, se poate adapta utilizatorului și vocii sale și chiar înțelege argoul.
În plus față de sistemul de control vocal, MBUX poate fi controlat și folosind un display central de 7 inch sau 10,25 inch cu un ecran tactil de înaltă rezoluție sau un panou tactil de pe consola centrală. Folosind gesturi tactile, conținutul afișat poate fi ușor extins sau mutat, ceea ce este convenabil atunci când trebuie să vă faceți o idee exactă a hărții de navigare. Touchpadul recunoaște, de asemenea, scrierea de mână.
MBUX combină această operație intuitivă și inteligentă cu așa-numitele funcții de prognoză. Acestea permit sistemului să determine ce acțiune ar dori să înceapă șoferul. De exemplu, dacă șoferul apelează regulat la „Acasă” în drum spre casă, numărul de telefon va fi afișat. Toate setările de infotainment și auto pot fi, de asemenea, configurate individual și apoi salvate în profil. În clasa V și versiunile sale de camionete, puteți crea până la opt profiluri.