Mercedes-Benz

Mercedes-Benz la expoziția Caravan, Motor și Turism 2020

10.01.2020

Caravan, MBAC, Marco Polo, auto, inovație, mercedes, autovehicul, mercedesbenz, Mercedes-Benz Advanced Control, casă inteligentă pe roți, autovehicul, comunicare, interfață, smartphone,
În acest an, standul Mercedes din cadrul expoziției Caravan, Motor și Tourism (CMT) se referă la conectivitate. Pentru prima dată, producătorul de vehicule bazat pe Stuttgart își prezintă autoutilitarul compact Marco Polo echipat cu modulul inovativ Mercedes-Benz Advanced Control (MBAC). MBAC permite o serie de funcții din zona de zi - cum ar fi luminile sau încălzirea - să fie controlate central, folosind o aplicație pentru smartphone, de exemplu. Din primăvara anului 2020, această nouă caracteristică va vedea că Marco Polo va deveni o casă inteligentă pe roți - și, cel mai bine, este un standard. De asemenea, sunt prezenți la cea mai mare expoziție din turism și agrement din lume, James Cook de la Westfalia și LBX 365 de la Bimobil. Acestea demonstrează posibilitățile pe care MBAC le oferă specialiștilor în conversie din segmentul autovehiculelor care optează pentru Mercedes-Benz Sprinter ca vehicul de bază.
"Conectivitatea este o componentă importantă a strategiei noastre de produs pe care am urmărit-o intens în decursul ultimilor doi ani în segmentul autovehiculelor. În 2018, am sărbătorit lansarea modulului nostru de interfață avansat Mercedes-Benz Advanced Control în concept. vehicule. Și doar un an mai târziu, primii specialiști în conversie au reușit să implementeze MBAC în prototipuri pentru autovehicule bazate pe Sprinter. 2020 vor vedea acum MBAC-ul adăugat ca o componentă standard pentru autoutilitarele noastre Marco Polo. fanii un nivel complet nou de confort și să fie în conformitate cu aspirația noastră de a fi liderul inovator al segmentului ", explică Klaus Maier, șef de marketing și vânzări la Mercedes-Benz Vans.
Folosind display-ul central cu ecran tactil de 10,25 inchi din cockpit și o aplicație pentru smartphone, o gamă largă de funcții din zona de zi poate fi controlată intuitiv dintr-o locație centrală. Funcțiile includ:
- Verificarea nivelurilor de umplere a apei proaspete și cenușiei
- Verificarea nivelului de încărcare al bateriei auxiliare
- Controlul încălzitorului auxiliar cu aer cald, inclusiv programarea cronometrului și reducerea temperaturii pe timp de noapte
- Controlul temperaturii coolbox-ului
- Extinderea sau retragerea acoperișului pop-up electric
- Deschiderea și închiderea trapei glisante acționate electric
- Controlul sistemului de sunet, reglarea tuturor, de la intensitatea bassului la configurarea sunetului
- Reglarea nivelului de luminozitate și a temperaturii de culoare a iluminatului interior, inclusiv a iluminatului ambiental.
Modulul de interfață de la Mercedes-Benz este disponibil atât pentru autoutilitare, cât și pentru autovehicule cu alcool, autovehicule parțial integrate și complet integrate bazate pe Sprinter. Conceptul de funcționare este același cu cel utilizat în Marco Polo. În plus, un panou de control cu ​​funcție tactilă poate fi integrat în zona de locuit a autovehiculelor bazate pe Sprinter. Ambele, James Cook și LBX 365 folosesc acest lucru.