Mercedes-Benz

Noile Mercedes-Benz Vito și eVito Tourer

10.03.2020

Mercedes-Benz, Vito, eVito, TouaMercedes-Benz, Vito, eVito, Tourer, Chișinău, Moldova, autovehicul, cumpărare, distribuție auto, Grand Premium, siguranță, design, suvrer, Мерседес-Бенц, Кишинев, Chisinau, Moldova, Молдова, автомобиль, купить, автосалон, Grand Premium, легковые, минивэны,
Este un specialist dovedit pentru tranzacții, comerț și servicii: succesul Mercedes-Benz Vito se bazează pe atuuri precum versatilitatea, flexibilitatea și un raport echilibrat preț / performanță. Actualizată pe larg, noua versiune este acum și mai atractivă. Repere sunt eVito Tourer fără emisii locale (consum de energie combinată: 26,2 kWh / 100 km; emisiile de CO2 combinate: 0 g / km) [1] cu o mașină electrică cu cuplu mare și cu o distanță de până la 421 kilometri [2], [3] precum și noua, eficientă și puternică generație diesel cu patru cilindri din familia motoarelor OM 654. Produse și caracteristici noi în sistemele de informare în sistem și asistență, precum și îmbunătățiri în proiectarea completează facelift-ul. Noul Mercedes-Benz Vito poate fi comandat începând cu data de 01 aprilie 2020. Prețurile încep de la 22.598,10 euro (inclusiv 19% TVA în Germania) pentru o camionetă cu panou Vito din linia de echipamente Worker. EVito Tourer urmează în vara anului 2020.
Reperele faceliftului 2020:
eVito Tourer cu 150 kW și 421 km kilometri [1], [2];
Noua generație de motoare OM 654, incl. Ansamblu major de 176 kW, cu înmatriculare de mașini;
Suspensie aeriană;
Mai multă siguranță datorită DISTRONIC și Active Brake Assist;
Cameră inversă îmbunătățită;
Oglindă retrovizoare digitală;
Portofoliu de infotainment nou;
Interior îmbunătățit al vehiculului și huse noi pentru scaune;
Grila radiatorului cu aspect nou.
De la lansare, Mercedes-Benz Vito, produs în Vitoria, Spania, a fost epitomul unei autoutilitare versatile de dimensiuni medii. Peste 508.000 de unități din această a treia generație au fost vândute de la introducerea sa în toamna anului 2014. Datorită versatilității sale, Vito este un partener consacrat pentru IMM-uri, în special pentru cele cu până la cinci vehicule. Peste 70 la sută din toate vehiculele Mercedes-Benz Vito sunt utilizate în astfel de condiții.
Pia Herkewitz, Managementul produsului / marketingului Mercedes-Benz Midsize Vans, adaugă: "Gama extinsă de sisteme noi de asistență și noua generație de motoare continuă povestea de succes a lui Vito și o face și mai atractivă. Vito este încă necompromisor când vine vorba de funcționare costurile sau dorința de emisii scăzute. Ca și până acum, sarcina utilă și diversitatea variantelor sunt printre cele mai bune din segment. Noile oferte de infotainment satisfac și cerințele crescute ale clienților noștri comerciali. "
[1] Consumul electric a fost determinat pe baza Directivei 692/2008 / CE. Consumul electric depinde de configurația vehiculului.
[2] Consumul și gama de electricitate au fost determinate pe baza Directivei 692/2008 / CE. Consumul electric și raza de acțiune depind de configurația vehiculului.
[3] Intervalul real depinde în plus de stilul de conducere individual, de condițiile de drum și de trafic, de temperatura exterioară, de utilizarea sistemului de încălzire / de încălzire, etc. și poate diferi.