Mercedes-Benz

Noul coupe Mercedes-Benz GLC: atenția este garantată

10.08.2021

The new Mercedes-Benz GLC Coupé: attention guaranteed
Mercedes-Benz dezvăluie cupa GLC. Următoarea generație a acestui model de succes este absolut organică și combină cu pricepere sportivitatea unui coupé cu funcționalitatea unui SUV. Rezultatul este un vehicul pentru individualiști care apreciază aspectul extraordinar, libertatea maximă și soluțiile tehnice avansate.
Cu tehnologiile sale inovatoare, sistemele de asistență inteligente și o nouă gamă de motoare, acest coupé este simbolul sportivității, siguranței și economiei. GLC Coupé impresionează prin aspectul său izbitor, sistemele de asistență inovatoare, o nouă gamă de motoare și sistemul multimedia MBUX de ultimă generație - Mercedes-Benz User Experience, cu metodele sale de control versatile.
Capacitățile sistemelor auxiliare s-au extins, în special, prin adăugarea unei funcții de avertizare la ieșire, funcția de a forma un coridor pentru trecerea salvatorilor și o funcție de frânare de urgență atunci când se apropie de sfârșitul unui blocaj de trafic. O altă noutate aici este Asistența la manevrare a remorcii, care oferă asistență la manevrarea în sens invers. În interiorul acestui coupe, este ușor de găsit luxul, care se caracterizează prin completitudinea formularelor și atractivitatea evidentă pentru utilizator.
Ca și în cazul mașinilor Mercedes-Benz, interiorul este subliniat aici. O atenție specială a fost acordată designului tabloului de bord și al consolei centrale cu silueta sa curgătoare.
Noua generație GLC Coupé combină sofisticarea extraordinară și o combinație similară de stil și potențial, reafirmându-și conducerea: Mercedes-Benz este reprezentată în prezent pe segmentul SUV de șapte modele de mare succes (GLA, GLC, GLC Coupé, GLE, GLE Coupé, GLS , Clasa G).