Mercedes-Benz

Noul Mercedes-Benz EQC

11.09.2018

EQC, electric, Mercedes-benz, Chișinău, Moldova, autovehicul, cumpărare, distribuție auto, siguranță, design, exclusivitate, confort, comod
Primul vehicul electric complet de la Mercedes-Benz a sosit. Electric are acum un Mercedes.
Imaginați-vă dacă ați putea începe peste tot din nou.
Ne-am întors la punctul de plecare. În cazul în care am fost deja în urmă cu mai mult de 130 de ani, am inventat automobilul. La începutul unei lungi călătorii. Aceasta este prima excursie la EQC. Se schimbă totul, fără o picătură de benzină, emisii și fără efort. Mergeți cu noi într-o nouă călătorie de peste 130 de ani.
Taxa EQC este la fel de simplu ca telefonul smartphone.
Infrastructura ideală de încărcare este adaptată optim nevoilor individuale. Prin urmare, Mercedes-Benz oferă o flexibilitate maximă. Este convenabil și rapid să încărcați casa utilizând un dispozitiv Wallbox? Pe drum, pe stațiile publice de încărcare? Spontan, de la orice gospodărie? Toate acestea sunt posibile și oferă confort maxim.
Casa puteți încărca folosind "Mercedes-Benz" dispozitiv casetă pe perete.
Încărcați complet EQC, situată pe canapea, în același timp - acest dispozitiv face posibilă „Mercedes-Benz» pentru uz casnic casetă pe perete
Dispozitiv „Mercedes-Benz» Pagina principală are o casetă pe perete putere maximă de încărcare de 22 kW. Cu acesta, puteți încărca noile EQC de trei ori mai rapid decât de la o priză de uz casnic convențională. Noile dispozitive „Mercedes-Benz» Advanced și Twin casetă pe perete de încărcare managementul proceselor, managementul utilizator, statistici și de încărcare economică controlată de un telefon inteligent de încărcare.
Ne-am gândit mult timp că vă puteți merge mai mult timp.
O înaltă tensiune inovatoare baterie litiu-ion este inima noului EQC. Cu toate acestea, nu mai puțin important decât generarea de energie este utilizarea sa eficientă și inteligentă.
Vrei să știi ce fel de viitor are mașina? Încântător!
Funcționare silențioasă, ecologic și caracterul modern al unității electrice sunt impresionante. Extern- este exprimat în inerenta „Mercedes-Benz“ forme clare și linii concise, precum și elemente de design inovatoare.
Încărcarea bateriei puteți conversa prin chat în noul EQC.
Motorul electric silențios oferă o plimbare mai neobosită. Această promisiune este dată de noul EQC. În plus, acesta este echipat cu materiale și tehnologii care sunt într-o astfel de combinație, veți găsi doar în mașini „Mercedes-Benz“.
Viitorul se află în spatele unității electrice. Și pentru intuiția umană.
Descoperiți brand nou sistem de control: un receptiv, educaționale și sensibile decât oricând
Inteligență artificială MBUX pare foarte uman, urmând dorințele necondiționat și preferințele șoferului. cu fiecare călătorie pentru a cunoaște sistemul și vă puteți, de exemplu, pentru a configura un post de radio pentru tine, o rută de navigație sau temperatura.