Mercedes-Benz

Noul Mercedes-Benz Clasa C: Saloon și T-Modell

15.07.2021

news, mercedes-benz, c-class, sedan, estate
Fapte interesante despre clasa C.
În ultimul deceniu, Clasa C a fost cel mai popular model Mercedes-Benz, cu peste 2,5 milioane de modele de sedan și break vândute din 2014 până în prezent. Din 1982, peste 10,5 milioane de vehicule Mercedes-Benz din această categorie au fost livrate clienților.
Noul model a sporit spațiul pentru pasageri. În comparație cu modelul anterior, distanța cotului a fost mărită cu 22 mm în față și 15 mm în spate. Spațiul din spate a fost mărit cu 13 mm (Estate: 11 mm). Cu 35 mm mai mult spațiu pentru genunchi în spate, călătoria este și mai plăcută pentru pasagerii din spate.
Interiorul oferă acum opțiuni precum un afișaj și un concept de conducere împrumutat de la noua Clasă S cu o interpretare sportivă. Acest lucru este subliniat de o altă caracteristică de design: panoul de instrumente și afișajul central sunt ușor înclinate spre șofer.
„Literele C și S sunt situate la capetele opuse ale alfabetului. Cu toate acestea, în portofoliul nostru, acestea converg acum. Clasa C este deja cel mai bine vândut sedan al nostru. Cu toate acestea, sunt încrezător că noua noastră Clasă C va încânta și mai mulți clienți cu gama largă de caracteristici de înaltă tehnologie ale clasei noastre de vârf S-Class. Cu MBUX de ultimă generație, direcția pe puntea spate și electrificarea cuprinzătoare, cea mai de succes clasă a noastră va ridica ștacheta ca fiind cea mai sofisticată ofertă din segmentul său. "
Ola Källenius, CEO of Mercedes-Benz Group AG and Mercedes-Benz Group AG