Mercedes-Benz

Noul model CLA Shooting Brake

16.07.2021

The new Mercedes-Benz CLA Shooting Brake: Sports car with load space
Atractiv, inteligent - și în același timp practic: Noul Mercedes-Benz CLA va fi disponibil și ca Shooting Brake din septembrie. La fel ca și modelul CLA Coupé cu patru uși, Shooting Brake își pune propriul accent pe limbajul de design al purității senzuale și transformă interiorul într-o interfață de utilizator răcoroasă pentru tehnologie digitală inteligentă. De la șocul ascuțit din partea din față a vehiculului până la marginea curată, cu suprafețe accentuate, designul prezintă atletism elegant până în spatele ușor musculos. Acesta din urmă pe CLA Shooting Brake asigură un plus decisiv în ceea ce privește funcționalitatea.
Deși este la fel de o piesă de designer ca CLA Coupé, aceasta oferă mai mult spațiu pentru spontaneitate, fie că este vorba de o cumpărături extinsă sau pentru activități sportive și în aer liber, unde este necesar spațiu. Interiorul CLA Shooting Brake afișează atmosfera modernă, răcoroasă și de înaltă calitate a modelului Coupé. În plus, oferă pasagerilor mai mult spațiu decât modelul predecesor în zonele de umăr, cap și cot. Mediul digital al clienților tehnofili ai CLA este integrat în interior într-un mod creativ și tehnic pionierat. Datorită MBUX - Experiența utilizatorului Mercedes-Benz cu asistenți interiori inteligenți și recunoaștere vocală rafinată - funcționarea din ce în ce mai multe funcții devine mai naturală și mult mai simplă. Se pune un mare accent pe individualizare în noul Shooting Brake cu liniile de echipare Progressive și AMG Line, precum și pe o gamă tot mai mare și diversificată de aplicații și servicii, care pot fi descărcate de la Mercedes me în funcție de preferințele dvs. și apelate prin MBUX.
Acest CLA se adresează astfel clienților pentru care, în urmă cu doar câțiva ani, Mercedes-Benz nu a fost primul lucru care le-a venit în minte atunci când au căutat să cumpere o mașină. "Vrem să ne adresăm tinerilor individualiști prin designul deosebit de expresiv al CLA Coupé și CLA Shooting Brake. În plus, noul CLA Shooting Brake oferă mai mult spațiu decât predecesorul său - pentru echipamente sportive și multe altele", afirmă Britta Seeger, membră a Consiliul de administrație al Mercedes-Benz Group AG responsabil pentru vânzările de autovehicule Mercedes-Benz.