Mercedes-Benz

Până la șapte locuri: noul MB GLB pentru familie și prieteni

17.06.2019

Până, șapte, locuri, noul, GLB, pentru, familie, prieteni, new, Mercedes-Benz, ENERGIZING, Comfort, Chișinău, Moldova, autovehicul, cumpărare, distribuție auto, siguranță, design, exclusivitate, confort, comod
Proporții puternice, cu console scurte și design orientat spre exterior, precum și o tracțiune integrală 4MATIC cu tracțiune integrală și o lumină specială pentru off-road, care ajută la detectarea obstacolelor imediat în fața vehiculului la viteze reduse - noul Mercedes-Benz GLB este versatil SUV.
Și o mașină de familie spațioasă: la cerere, primul Mercedes-Benz din acest segment este disponibil ca șapte locuri. Cele două scaune din rândul trei pot fi folosite de persoane cu o înălțime de până la 1,68 metri.
Cu motoare puternice și eficiente, cu patru cilindri, sisteme de asistență pentru conducători auto cu suport cooperativ pentru șofer, sistemul de infotainment intuitiv MBUX plus comoditatea comodă ENERGIZING Comfort, noul membru al familiei (lungime / lățime / înălțime: 4634/1834/1658 [1] milimetri) are toate forțele generației actuale de clasă compactă de la Mercedes-Benz.
[1] Informații privind înălțimea pentru cinci locuri. Șapte locuri: 1662 mm