Mercedes-Benz

Noul GLA: caracter sporit, spațiu sporit, siguranță sporită

21.07.2021

Новый GLA, new, mercedes-benz
Noul GLA, al optulea model care se alătură liniei, completează actuala generație de mașini compacte de la Mercedes-Benz. În același timp, reprezintă nivelul de intrare în familia de modele SUV de succes a mărcii. Caracterul a fost întărit semnificativ aici în comparație cu modelul anterior: înălțimea noului GLA, la 1611 milimetri (1616 cu șine de acoperiș), o depășește pe cea a predecesorului său cu mai mult de zece centimetri. Poziția de scaun SUV corespunzător mai înaltă și caracteristică vine, de asemenea, cu mai mult spațiu pentru cap în primul rând. Spațiul pentru picioare în spate este, de asemenea, mult mai generos - chiar dacă GLA este acum mai scurt cu un centimetru și jumătate. Caracteristicile tipice de design off-road includ secțiunea frontală verticală, consolele scurte în față și în spate și placarea de protecție pe tot parcursul. Modelele 4MATIC sunt dotate standard cu pachetul off-road Engineering. Acesta cuprinde un program de conducere suplimentar, o funcție de asistență la coborâre în jos și o animație off-road pe afișajul media, împreună cu, în combinație cu farurile LED MULTIBEAM, o funcție specială de lumină pentru conducerea off-road.
Noul GLA face un pas suplimentar în ceea ce privește siguranța, prin amabilitatea sistemelor sale de asistență la conducere, cu sprijin cooperant pentru șoferi. Funcțiile îmbunătățite ale pachetului de asistență la conducere includ, de exemplu, funcția de manevră la rotire, funcția de coridor de urgență, funcția de avertizare de ieșire care avertizează șoferul cu privire la apropierea de bicicliști sau vehicule și un avertisment atunci când pietonii sunt detectați în apropierea trecerilor de zebră. GLA poate reacționa atunci când șoferul nu. Asistența activă la frânare este încărcată în multe situații prin aplicarea unei frânări autonome pentru a evita o coliziune sau pentru a reduce severitatea acesteia. De asemenea, sistemul poate frâna la o viteză de până la aprox. 60 km / h pentru vehiculele staționare și pietonii care traversează drumul înainte. În funcție de situație, acest lucru previne chiar coliziunile până la o viteză de 50 km / h.
Cu motoare puternice și eficiente cu patru cilindri, cele mai noi sisteme de asistență la conducere cu asistență cooperantă pentru șofer, sistemul de infotainment MBUX cu funcționare intuitivă, precum și controlul complet al confortului ENERGIZING, noul model are toate punctele forte ale generației actuale de compacte de la Mercedes-Benz.
Noul GLA combină cele mai bune din cele două segmente cu cel mai mare volum, mașinile compacte și SUV-urile. SUV-urile reprezintă un pilon structural major în portofoliul de produse Mercedes-Benz și reprezintă acum segmentul cu cel mai mare volum pentru Mercedes-Benz. Până în prezent, peste șase milioane și jumătate de clienți din întreaga lume au optat pentru un SUV Mercedes-Benz.