Mercedes-Benz

Actualizare extinsă pentru Mercedes-AMG E 63 4MATIC+

18.06.2020

Mercedes-AMG E 63 4MATIC+ Saloon and Estate,  Mercedes-benz, Chisinau, Moldova, autovehicul, cumpărare, distribuție auto, Grand Premium
Începând cu legendarul „Hammer” din 1986, Clasa E cu motorul său superior a fost unul dintre modelele centrale care formează nucleul mărcii Mercedes-AMG. În ultima generație, dinamica vehiculelor sportive ale modelelor de performanță de la Affalterbach sunt combinate cu mult mai mult confort și sunt completate de o actualizare extinsă a designului: intrarea aerului de răcire centrală în secțiunea frontală complet restilată este semnificativ mai mare decât înainte și acum poartă și Grila radiatorului specific AMG, cu douăsprezece furci verticale și stea centrală, care este de asemenea mai mare. Împreună cu farurile multifamate cu LED-uri mai uniforme, arcadele caracteristice ale roților se declanșează mai departe spre exterior, iar capota rotunjită cu puteri electrice, este creat un aspect complet nou, mult mai dinamic. Șorțul frontal remodelat într-un design cu aripi cu jet, cu trei prize de aer funcționale mari și divizor frontal influențează proporțiile generale ale vehiculului și, de asemenea, reduce semnificativ ridicarea pe puntea față. Interiorul este, de asemenea, îmbunătățit complet: Widescreen Cockpit, noul volan AMG Performance și sistemul de infotainment MBUX cu funcții specifice AMG și afișează sublinierea apartenenței la familia AMG.
Noul aspect al modelelor E 63 4MATIC +, care atrage atenția la prima vedere (consumul de combustibil 11.9-11.6 l / 100 km, emisiile de CO2 273-265 g / km) [1] este, de asemenea, scăzut din motive tehnice. măsură. Pentru a asigura un debit de aer optim în jurul motorului V8 biturbo de 4,0 litri, inclusiv răcirea aerului de încărcare, admisiunile de aer exterioare din aripa cu jet nu sunt numai deosebit de mari; De asemenea, acestea ghidează aerul către locul în care este necesar într-o manieră vizată, cu ajutorul a două furtune transversale.
"Mulțumită motorului nostru eficient V8 și tracțiunii integrale complet variabile, E 63 4MATIC + oferă nu numai performanțe remarcabile și dinamică a vehiculelor la cel mai înalt nivel, dar cu cea mai recentă revizuire a berlinelor și a imobilului am sporit în mod semnificativ confortul și Cu toate acestea, a păstrat încă caracterul AMG caracteristic. În combinație cu actualizarea extinsă a designului, care ajută și Clasa E de la Affalterbach să atingă valori aerodinamice îmbunătățite, clienții noștri primesc acum un pachet global și mai atractiv ", spune Tobias Moers, președintele Consiliul de administrație al Mercedes-AMG GmbH.
Proiectanții și experții în aerodinamică au lucrat îndeaproape în timpul dezvoltării. Perspectivele lor nu au condus doar la stilizarea caroseriei AMG, ci și la aerobalanța optimizată - pentru caracteristici de manipulare agile pe drumurile din țară și stabilitate optimă a conducerii la viteză mare pe autostradă. Experții în aerodinamică au reușit să reducă și mai mult rezistența la vânt.