Mercedes-Benz

Noul Mercedes-AMG GLE 63 4MATIC + Coupé

19.02.2020

Mercedes-AMG GLE 63 4MATIC + Coupé, Performance SUV Coupé, new, Noul, Mercedes-benz, Chisinau, Moldova, Grand Premium, autovehicul, cumpărare, distribuție auto, siguranță, design, exclusivitate, confort, comod
Affalterbach. Un coupé elegant și electrificat, cu o agilitate superioară și dinamică de conducere, un vehicul cu tracțiune integrală cu tracțiune mare, oferind un confort de zi cu zi excepțional: noul Mercedes-AMG GLE 63 (S) 4MATIC + Coupé (consum combinat de combustibil: 11,5 l / 100 km; combinat Emisiile de CO2: 263-262 g / km) [1] combină numeroase personalități ale vehiculelor într-un singur model. În centrul Performance SUV Coupé se află motorul AMG de 4.0 litri V8 biturbo, care a fost electrificat aici cu un starter-alternator EQ Boost și un sistem electric de 48 de volți la bord pentru a oferi un răspuns deosebit imediat la pornire.
Modelul de bază oferă o putere de 420 kW (571 CP), varianta S o impresionantă 450 kW (612 CP). Agilitatea impresionantă este garantată de AMG RIDE CONTROL + suspensie cu aer cu stabilizare a ruloului AMG ACTIVE RIDE CONTROL, pe o bază de 48 de volți, complet variabilă AMG Performance 4MATIC + tracțiune integrală și transmisie automată AMG SPEEDSHIFT TCT 9G 9 viteze. Grila radiatorului specific AMG accentuează vizual apartenența Coupé la familia modelului AMG. Și, desigur, acest sportiv versatil oferă totuși toate avantajele unui SUV Mercedes: o gamă cuprinzătoare de caracteristici de siguranță și tracțiune fără efort chiar și pe o suprafață umedă sau nisipoasă și în condiții de drum de iarnă.
"Noul nostru GLE 63 Coupé completează portofoliul nostru atractiv din acest segment. Acesta satisface cele mai ridicate așteptări în ceea ce privește designul și exclusivitatea, precum și dinamica excelentă de conducere și agilitate. Astfel, cel mai recent sport utilitar Coupé (SUC) este un exemplu remarcabil de Performanță de lux realizată de AMG. În plus, chiar și GLE Coupé dispune de un sistem electric de 48 volți la bord conectat cu starter-alternatorul EQ Boost, ceea ce ne face să conducem electrificarea seriei noastre de mod într-un mod consecvent ", spune Tobias Moers, președintele Consiliului de administrație al Mercedes-AMG GmbH.
[1] Cifrele declarate au fost determinate în conformitate cu metoda de măsurare prescrisă. Acestea sunt „cifrele CO2 NEDC” în conformitate cu articolul 2 nr. 1 din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Cifrele consumului de combustibil au fost calculate pe baza acestor cifre.