Mercedes-Benz

Mercedes-Benz la Salonul Auto de la Geneva din 2020

20.02.2020

90-й автосалон в Женеве, Е-Класс, VISION AVTR, Marco Polo, MBUX (Mercedes-Benz User Experience), Mercedes-Benz Advanced Control (MBAC), новый, New, new, Новый, Mercedes-benz, Мерседес-Бенц, Кишинев, Chisinau, Moldova, Молдова, автомобиль, купить, автосалон, Grand Premium, комфорт, безопасность
Stuttgart / Geneva. Al 90-lea salon auto de la Geneva aduce mai multe produse noi: Clasa E revizuită, trei premiere mondiale AMG, noi modele din familia hibrizilor compacti și Marco Polo cu Mercedes-Benz Advanced Control (MBAC). Vehiculul concept VISION AVTR va fi, de asemenea, prezentat în Europa pentru prima dată în ajunul evenimentului.
„Meet Mercedes” are loc cu o zi înaintea Salonului Auto de la Geneva, 2 martie 2020, în „HEAD - Genève“. Acesta este locul în care jurnaliștii invitați au posibilitatea să vadă inovațiile inițiale ale produsului legate de noua clasă E și să discute cu Daimler experți într-o atmosferă informală.
Conferința de presă va începe la 8.30 a.m. în Sala 6, în prima zi a mass-media, 3 martie 2020. Oricine este interesat în întreaga lume poate urma conferința de presă în direct pe platforma online Mercedes me Media. Toate materialele de presă, imaginile și filmele referitoare la premierele de la Geneva sunt disponibile prin intermediul presei speciale actualizate constant.
Transmiterea în direct a mai multor unghiuri din Salonul Auto de la Geneva din 2020 poate fi găsită la https://media.mercedes-benz.com/gims2020.
Inteligența palpitantă a premierelor claselor E și AMG
Actualizarea clasei E înseamnă nu numai implementarea mai multor variante hibride, dintre care una va fi afișată la Geneva. De asemenea, înseamnă un design mai dinamic, cum ar fi exteriorul sportiv Avantgarde, precum și ultima generație de asistență Active Distance DISTRONIC, Active Stop-and-Go Assist, Active Steering Assist și multe altele. 
Marco Polo - camion compact camper, conectat în mod inteligent
Autoutilitara compactă de la Mercedes-Benz este prezentată la Geneva cu două „inovații” inteligente. Sistemul intuitiv de informații MBUX (Mercedes-Benz User Experience), cunoscut diferitelor modele de mașini de pasageri care poartă steaua cu trei vârfuri, va debuta în Marco Polo pentru primăvara anului 2020. Modulul recent de dezvoltare MBAC (Mercedes-Benz Advanced Control) să fie integrat simultan cu introducerea MBUX. MBAC permite funcționarea centrală a unei serii de funcții în zona de zi, cum ar fi luminile sau încălzirea prin intermediul afișajului tactil din cabina de cablu sau prin aplicația pentru smartphone. Drept urmare, Marco Polo devine o casă inteligentă pe roți.
VISION AVTR - Un vehicul conceput pentru Hollywood
Vehiculul concept, a cărui prescurtare înseamnă AVANTAJE DE TRANSFORMARE VEHICULĂ, este inspirat din filmul lui James Cameron Avatar. Ca întruchipare a viziunilor de mobilitate viitoare, VISION AVTR este înainte de timpul său nu numai în ceea ce privește designul său futurist interior-exterior: oferă o interacțiune cu totul nouă între om, mașină și natură. Tehnologia revoluționară a bateriilor utilizează o chimie organică pe bază de grafen pe bază de grafen și este complet lipsită de pământuri și metale rare.