Mercedes-Benz

Mercedes-Benz este cel mai inovativ brand premium

20.12.2019

intuitiv, inteligent, multimedia, sistem, MBUX, ENERGIZING, Anti-furt, alarmă, sistem, ATA, Mercedes-benz, Mercedes-Benz, Chișinău, Chișinău, Moldova, Moldova, mașină, cumpărare, distribuție auto, Grand Premium, confort , securitate
Stuttgart / Bergisch Gladbach. Potrivit unui studiu realizat de Centrul de Automotive Management (CAM), Mercedes-Benz este brandul principal de top pentru inovații în perioada 2016 - 2019. CAM a analizat inovațiile auto ale 31 de mărci premium: Mercedes-Benz s-a dovedit a fi cel mai inovator, cu aproximativ 180 de funcții noi în producția de serie. Aceste inovații au inclus sisteme de asistență precum sistemul de avertizare anti-furt, sistemul multimedia inteligent și inteligent MBUX și controlul de confort ENERGIZING.
"Sistemul de alarmă antifurt (ATA)" este disponibil ca echipament opțional pentru multe serii de modele Mercedes-Benz. Cea mai recentă generație de ATA, în combinație cu serviciul de conectare Mercedes Me de furt și notificarea avariei de parcare, poate trimite un mesaj automat dacă vehiculul suferă un impact de parcare cauzat de o terță parte sau este remorcat. Senzorii ATA sunt capabili să detecteze astfel de situații și să le raporteze la vehicul. Vehiculul trimite apoi o notificare push la aplicația Mercedes me.
Mercedes-Benz a prezentat pentru prima dată sistemul multimedia MBUX în cadrul emisiunii CES 2018. Numele acestui sistem de infotainment semnalează că experiența utilizatorului (UX) are prima prioritate. O caracteristică unică a acestui sistem este capacitatea sa de a învăța grație inteligenței artificiale. MBUX este personalizabil și se adaptează utilizatorului. Astfel creează o legătură emoțională între vehicul, șofer și pasageri. Actualizările „aeriene” sunt de asemenea posibile. Punctele sale forte suplimentare includ Cockpit Widescreen de înaltă rezoluție cu funcționare cu ecran tactil, afișare de navigare cu tehnologie de realitate augmentată plus control inteligent de voce cu recunoaștere naturală a vorbirii, care este activată cu cuvântul de cod „Hei Mercedes”.
ENERGIZAREA rețelelor de control al confortului diverselor sisteme de confort din vehicul și folosește dispoziții muzicale și de iluminat, precum și o serie de moduri de masaj pentru o gamă largă de programe de bine. COACH ENERGIZING face parte din sistemul de control al confortului. Această funcție bazată pe un algoritm inteligent recomandă unul dintre programe în funcție de situație și individul în cauză. Dacă este purtat un purtător Garmin®, detalii personale, cum ar fi nivelul de stres sau calitatea somnului optimizează exactitatea recomandării. Scopul este ca pasagerii să se simtă bine și relaxați chiar și în timpul călătoriilor solicitante sau monotone. În plus, frecvența de puls furnizată de purtătorul Garmin integrat este afișată pe afișajul media.