Mercedes-Benz

Noul Mercedes-Benz GLS: clasa S de SUV-uri

22.04.2019

new, Mercedes-Benz, GLS, Noul, SUV, Suspensia, activă, E-ACTIVE, CONTROL, BODY, are, aerodinamică, impresionantă, segmentul, său, Chișinău, Moldova, autovehicul, cumpărare, distribuție auto, siguranță, design, exclusivitate, confort, comod
Noul Mercedes-Benz GLS este cel mai mare și mai luxos SUV al Mercedes-Benz și, mai presus de toate, oferă mai mult: mai mult spațiu, mai mult confort, mai mult lux.
Prezența încrezătoare a exteriorului său provine din dimensiunile impresionante, care sunt chiar mai mari decât cele ale predecesorului său (lungime +77 mm, lățime +22 mm). Unul dintre avantajele ampatamentului mai lung de 60 mm este spațiul interior, în special în cel de-al doilea rând. Cele trei rânduri de scaune reglabile complet electric oferă tuturor pasagerilor o cantitate generoasă de spațiu și un confort deosebit al scaunelor. Scaunele din al treilea rând pot fi coborâte în podea pentru a crește spațiul de încărcare (până la 2400 litri), în timp ce scaunele din al doilea rând sunt pliabile. În plus, pentru prima dată este disponibilă o variantă de șase locuri cu două scaune spate individuale de lux în al doilea rând de scaune. Sărbătorind premiera mondială în GLS 580 4MATIC (consum combinat de combustibil: 10,0-9,8 l / 100 km, emisii combinate de CO2: 229-224 g / km) [1], este un motor V8 electrificat cu sistem EQ Boost - un sistem de 48 de volți cu starter-generator integrat.
Suspensia activă E-ACTIVE CONTROL BODY pe bază de 48 V oferă confort remarcabil al suspensiei, manevrabilitate agilă și un grad înalt de capacitate off-road. La fel ca GLE, GLS dispune de cea mai recentă generație de sisteme de asistență pentru conducere Mercedes-Benz, oferind suport cooperativ șoferului. Noul 4MATIC asigură o agilitate excelentă pe șosea și o performanță puternică în afara pistei bate. Noul GLS are o aerodinamică impresionantă în segmentul său, cu o cifră Cd de 0,32. Are o nouă funcție de spălare auto, care permite mașinii să fie pregătită pentru a intra într-o spălătorie auto cu o singură apăsare de buton.
[1] Cifrele pentru consumul de carburant și emisiile de CO2 sunt provizorii și au fost determinate de serviciul tehnic pentru procesul de certificare în conformitate cu metoda de testare WLTP și corelate cu cifrele NEDC. Aprobarea CE de tip și certificatul de conformitate cu cifrele oficiale nu sunt încă disponibile. Diferențele dintre cifrele menționate și cifrele oficiale sunt posibile.