Mercedes-Benz

Date despre noua clasă E: facelift model extensiv

27.01.2020

mercedes, mercedesbenz, new, E-Class, Nouă, actualizare inteligentă, a clasei E, sisteme, securitate
Cu peste 14 milioane de unități livrate din 1946, Clasa E este cea mai vândută serie de modele din istoria Mercedes-Benz. Mulți o consideră „inima mărcii”. În 2016, Clasa E a luatun pas major în viitor: cea de-a zecea generație set de stiluri evidențiază prin designul său pur și emotiv și interiorul exclusivist de înaltă calitate. De asemenea, a impresionat prin bogăția sa de inovații, de exemplu sistemele de asistență la conducere. Această combinație emoțională și inteligentă s-a dovedit extrem de reușită: până în prezent, mai mult de un milion de clienți din întreaga lume au decis în favoarea actualului generație Clasa E sau Clasa E Estate.
Și acum inteligența devine și interesantă și dinamică: în vara 2020, berlina și imobilul vor fi în showroom-urile partenerilor noștri de vânzări europeni, ca primii reprezentanți ai seriei de modele extinse. Vor urma în curând salonul lung (China), coupé și cabriolet.
Sistemele de asistență la conducere de generație următoare:
- Active Distance Assist DISTRONIC cu reglarea vitezei bazată pe ruta: cu ajutorul informațiilor de la LiveTraffic, Clasa E poate recunoaște și răspunde la retrageri și la traficul cu mișcare lentă chiar înainte ca șoferul să ia cunoștință de ele. Atunci când este detectat un blocaj de trafic (și dacă șoferul nu alege un răspuns diferit), DISTRONIC reduce viteza la aproximativ 100 km / h ca măsură de precauție.
- Asistență activă în spate: în cazul unei retrageri a autostrăzii, unde există marcaje ale benzii, aceasta poate ajuta în mod substanțial șoferul la menținerea benzii și la menținerea unei distanțe sigure la viteze de aproximativ 60 km / h, cu un grad ridicat de disponibilitate.
- Asistență activă la direcție: poate ajuta șoferul în formarea unei benzi de salvare pe drumurile cu mai multe benzi.
- Asistență la frânare activă cu funcție de trafic încrucișat: în cazul în care există pericolul unei coliziuni cu traficul ocazional atunci când faceți o întoarcere pe o parte carosabilă, Clasa E poate fi frânată la viteza tipică a acestor manevre.
- Asistență Active Blind Spot cu avertizare de ieșire: această funcție poate scădea riscul de coliziune cu alți participanți la trafic, de ex. trecând bicicliștii. Asistența Active Blind Spot monitorizează, de asemenea, locul orb, atunci când este oprit, și poate avertiza șoferul să se apropie de vehicule, motociclete sau biciclete atunci când deschide ușa.
- Pachetul de parcare cu camera 360 °: Vederea laterală oferă pachetului Parking o nouă funcție care păstrează un ochi pe întreaga parte a vehiculului. Vederea laterală extinsă face mai ușoară manevrarea alături de obstacole paralele din apropiere, precum borduri și pereți de garaj.