Mercedes-Benz

Noul Mercedes-AMG GLA 45 4MATIC +

26.02.2020

Noul Mercedes-AMG GLA 45 4MATIC +: un SUV performant compact pentru a se potrivi oricărui stil de viață, AMG TORQUE CONTROL, complet variabilă AMG Performance 4MATIC +, Chișinău, Moldova, autovehicul, cumpărare, distribuție auto, Grand Premium, siguranță, design, exclusivitate, confort, comod
Noul Mercedes-AMG GLA 45 4MATIC +: un SUV performant compact pentru a se potrivi oricărui stil de viațăAffalterbach. O tură rapidă a circuitului de curse sau o excursie de weekend la munte cu echipamentul sportiv arătat în spate: noul GLA 45 4MATIC + (consum combinat de combustibil 9,2-9,1 l / 100 km; emisii de CO2 combinate 211-209 g / km) 1 și GLA 45 S 4MATIC + (consumul combinat de combustibil 9,3-9,2 l / 100 km; emisiile de CO2 combinate 212-210 g / km) sunt stăpânii asigurați ai multitudinii de discipline. Când este necesar, aceste echipamente complexe complete pot elibera un nivel de manipulare dinamic pentru a impresiona chiar și proprietarii de mașini sportive. Motorul de 2,0 litri este cel mai puternic motor turbo cu patru cilindri produs în serie și este disponibil în două versiuni de ieșire și cuplu. Chiar și modelul de bază care oferă 285 kW (387 CP) este mai puternic decât modelul anterior. Varianta S are o putere de 310 kW (421 CP), cu clase de vehicule considerabil mai mari. Tracțiunea integrală activă, complet variabilă AMG Performance 4MATIC +, distribuie puterea pe roata punții spate, în mod selectiv, prin AMG TORQUE CONTROL, oferind astfel baza pentru o tracțiune maximă în orice condiții de conducere. Acest lucru este posibil printr-un nou diferențial pe puntea spate, care include două ambreiaje cu mai multe discuri - unul pentru fiecare roată din spate. Transmisia AMG SPEEDSHIFT DCT 8G cu ambreiaj dublu distribuie puterea într-o secundă separată pentru a se potrivi cu situația specifică de conducere.
"Cea de-a doua generație a modelului nostru de sport compact foarte reușit este acum completă. Noul GLA 45 este nu numai semnificativ mai dinamic, ci și mai practic în utilizarea de zi cu zi decât predecesorul său, asigurând astfel apelul său către un grup țintă dinamic, orientat către stilul de viață ", spune Tobias Moers, președintele Consiliul de administrație al Mercedes-AMG GmbH.
O nouă caracteristică care aduce o contribuție substanțială la experiența de conducere incomparabilă este sistemul de tracțiune integrală activ, complet variabil AMG Performance 4MATIC +: acest sistem oferă distribuție selectivă a puterii la roțile de pe puntea spate prin AMG TORQUE CONTROL. Aceasta înseamnă că puterea este distribuită pe roțile din spate din stânga și din dreapta în mod flexibil și la diferite raporturi, în funcție de situația de conducere dată - ceea ce duce la o tracțiune optimă, indiferent de condițiile de suprafață ale drumului și de orice curs parcurs. Acest lucru a fost posibil printr-un diferențial axe spate reproiectat cu două ambreiaje cu mai multe discuri, care asigură selectiv fluxul de putere pentru fiecare roată din spate.
1 Cifrele menționate au fost determinate în conformitate cu metoda de măsurare prescrisă. Acestea sunt „cifrele CO2 NEDC” în conformitate cu articolul 2 nr. 1 din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Cifrele consumului de combustibil au fost calculate pe baza acestor cifre.